webhallen_story

Om cookies

triangeln.com använder sig av s k ”cookies” eller ”kakor”. Detta är små filer som lagras i din dators webläsare. Syftet med dessa är att göra besöket på triangeln.com enklare för dig. På triangeln.com har vi kakor som visar om du besökt sidan tidigare, samt för att få statistik på antalet besökare via Google Analytics. Inga personuppgifter lagras. ?Du kan ställa in din webbläsare och bestämma om du vill ha kakor eller om du inte vill ha kakor. Du kan också välja att datorn ska fråga om du vill ha kaka varje gång en kaka är på väg.

Mer information finns på www.pts.se.

Ansvarsfriskrivning/Disclaimer

  1. Triangelns Företagarförening och dess web-plats (här kallad triangeln.com) är mån om att all information som finns på denna web-sida är korrekt och seriös. Dock rör det sig i många fall om information från tredje part, varför triangeln.com inte kan lämna garantier för att all information på denna web-plats är korrekt.
  2. Respektive innehavare av de web-platser som har länkar på triangeln.com är ensamt ansvariga för dessa web-platsers innehåll. triangeln.com kan alltså inte göras ansvarig för eventuella felaktigheter i informationen på dessa web-platser.
  3. Informationen på triangeln.com kan ändras utan förvarning, för vilket triangeln.com inte kan hållas ansvarig.

Upphovsrättsskydd/Copyright

Allt material, såväl texter som bilder, som förekommer på triangeln.com är skyddade av lagen om upphovsrätt. Mångfaldigande, kopiering, överföring eller varje annan form av utnyttjande av materialet - såväl för kommersiella som icke-kommersiella ändamål - är förbjuden och förutsätter tillstånd av samtliga berörda parter såsom triangeln.com, externa arrangörer, fotomodeller, fotografer, textförfattare m fl.

Butik

MÅN - FRE 10-20|LÖR - SÖN 10-18|ÖVRIGA ÖPPETTIDER

Nationaldagen           6/6 10.00-18.00
Midsommarafton     22/6 10.00-14.00
Midsommardagen 23/6 Stängt
Lille julafton           23/12 10.00-18.00
Julafton                  24/12 10.00-14.00
Juldagen              25/12 Stängt
Annandag jul         26/12 10.00-18.00
Nyårsafton             31/12 10.00-16.00

2019
Nyårsdagen             1/1 Stängt
Trettondagsafton       5/1 10.00-18.00
Trettondagen             6/1 10.00-18.00

 

P-HUSET: 00-24

Webhallen – Unikt utbud av hårdvara, leksaker, hemelektronik, spel och film

På Triangelns entréplan hittar du sedan i våras en av Sveriges ledande återförsäljare inom hårdvara, hemelektronik, gadgets, spel och film. Och chansen är stor att du träffar på Danny Roslund, Webhallens butikschef, i full gång med att guida någon till ett bra köp.
– Hit är du välkommen både om du är ute efter en färdig lösning eller om du själv vill bygga ihop en dator. Då har vi alla komponenter du behöver.

Danny möter ofta kunniga hemmabyggare. De vet att jakten på exakta detaljer och delar leder till Webhallen.
– Numer kan man bygga en dator själv som både är tyst och fin. Vi säljer chassi med fönster i. Tänkt dig att montera in små lampor som lyser upp den dator du har lagt timmar på att bygga ihop.
Förutom specialdelar har Webhallen det mesta inom ljud, bild, mobiler, hem och hushåll.
–  Även om vi säljer otroligt många portabla batterier till mobilen och hörlurar så är nog våra återkommande stammisar främst spelmänniskor och de som samlar på Magickort.

Webbhallen är från början en webbbutik och idag kan du beställa från hela sortimentet på nätet för smidig upphämtning i butiken.
– Triangeln är ju verkligen en knutpunkt här i Malmö och perfekt för dig som sitter på jobbet och beställer för att hämta upp på vägen hem. Har vi produkten på lager här i vår butik så bokar vi den åt dig direkt, säger Danny som tycker kombinationen e-handel och fysisk butik är bra.
– Även om du kollat in något på nätet så är det här i butik som vi kan berätta mer och svara på frågor om till exempel installation.

Men allra flest frågor får Danny och hans kollegor om routrar.
– Då ställer vi frågor om hemmet och gör en analys om vilket problemet egentligen är.

Webbhallen försöker i alla lägen hjälpa till och tipsa kunderna när de har problem med sin elektronik.
– Damm kan ofta bli ett problem men är egentligen enkelt fixat med tryckluft, det räcker inte med att bara dammtorka sin tv, stereo eller dator.

– Att jobba här innebär att jag får möta kunniga tekniknördar, de som behöver hjälp och råd och dessutom de som bara är ute efter något roligt, säger Danny som minns ett gäng kostymklädda kollegor sugna på att starta ett lekfullt kontorskrig. Valet föll på nerfpistoler, ett slagsleksaksvapen att skjuta mjuka skumplastpilar med.
– Det började med att bara ett par av dem kom in för att köpa Nerfpistoler att leka med. Plötsligt hittade hela kontoret hit och alla skulle ha en.  

Lek mer!
Ung eller gammal? Det spelar ingen roll när Danny, butikschef på Webhallen, ger sina bästa tips för att behålla lekfullheten. Han ger sina tips så att vardagen ska bli roligare mellan måsten och rutiner.

Samlas och spela brädspel!
Spel finns för alla åldrar och det har kommit allt fler riktigt bra brädspel för vuxna. Satsa på klassiker som Monopol och Risk eller testa lite nyare spel som Ryktet går.

Lego – en utmaning eller lekande lätt!
Lego kommer i alla olika svårighetsgrader. Från färgglada och stora bitar av Lego Duplo till fjärrstyrda Lego Technic hjullastare. Tid över och sugen på en riktig utmaning? Bygg ihop Star Wars – Millennium Falcon!

Roligt med radiostyrt!
Flygplan, djur och båtar. Vi har massor av varianter! Vad sägs om en Quadcopter med HD-kamera? Människor i alla åldrar har upptäckt tjusningen att flyga små drönare.