texaslonghorn

Om cookies

triangeln.com använder sig av s k ”cookies” eller ”kakor”. Detta är små filer som lagras i din dators webläsare. Syftet med dessa är att göra besöket på triangeln.com enklare för dig. På triangeln.com har vi kakor som visar om du besökt sidan tidigare, samt för att få statistik på antalet besökare via Google Analytics. Inga personuppgifter lagras. ?Du kan ställa in din webbläsare och bestämma om du vill ha kakor eller om du inte vill ha kakor. Du kan också välja att datorn ska fråga om du vill ha kaka varje gång en kaka är på väg.

Mer information finns på www.pts.se.

Ansvarsfriskrivning/Disclaimer

  1. Triangelns Företagarförening och dess web-plats (här kallad triangeln.com) är mån om att all information som finns på denna web-sida är korrekt och seriös. Dock rör det sig i många fall om information från tredje part, varför triangeln.com inte kan lämna garantier för att all information på denna web-plats är korrekt.
  2. Respektive innehavare av de web-platser som har länkar på triangeln.com är ensamt ansvariga för dessa web-platsers innehåll. triangeln.com kan alltså inte göras ansvarig för eventuella felaktigheter i informationen på dessa web-platser.
  3. Informationen på triangeln.com kan ändras utan förvarning, för vilket triangeln.com inte kan hållas ansvarig.

Upphovsrättsskydd/Copyright

Allt material, såväl texter som bilder, som förekommer på triangeln.com är skyddade av lagen om upphovsrätt. Mångfaldigande, kopiering, överföring eller varje annan form av utnyttjande av materialet - såväl för kommersiella som icke-kommersiella ändamål - är förbjuden och förutsätter tillstånd av samtliga berörda parter såsom triangeln.com, externa arrangörer, fotomodeller, fotografer, textförfattare m fl.

Butik

MÅN - FRE 10-20|LÖR - SÖN 10-18|ÖVRIGA ÖPPETTIDER

Nationaldagen           6/6 10.00-18.00
Midsommarafton     22/6 10.00-14.00
Midsommardagen 23/6 Stängt
Lille julafton           23/12 10.00-18.00
Julafton                  24/12 10.00-14.00
Juldagen              25/12 Stängt
Annandag jul         26/12 10.00-18.00
Nyårsafton             31/12 10.00-16.00

2019
Nyårsdagen             1/1 Stängt
Trettondagsafton       5/1 10.00-18.00
Trettondagen             6/1 10.00-18.00

 

P-HUSET: 00-24

Texas Longhorn Burgers & Deli – Bra stämning och bra burgare

Varmt välkommen in till Texas Longhorn Burgers & Deli! Här samlas stammisar och spontangäster för att njuta av god mat på väg hem från jobbet eller efter shopping på Triangeln.

Menyn rymmer matiga rätter, smakrika såser och en mängd olika tillbehör lika självklara som de välgrillade burgarna. Hos Restaurang Texas Longhorn Burgers & Deli är det grillsäsong hela året. Här är känslan rustik och inbjudande, oavsett vilket väder som råder ute på S:t Johannesplan.  
– Jag stortrivs här! Med människorna, maten vi lagar och läget. Själv bor jag så nära att jag till och med ser jobbet från min balkong, säger Kenny Bengtsson med ett skratt.

Som före detta kock har god mat alltid stått i centrum i Kennys liv och numera är han en av restaurangens tre delägare.
– Vi har både stammisar och spontangäster. Och självklart en del sällskap som reserverar bord. Som mest har vi ordnat med bordsreservation åt 55 skolelever från Paris. De gillade maten så mycket att de kom tillbaka en kväll till under sitt besök här i Malmö.

Den mest populära burgaren är Smokehouse Burger med bacon och restaurangens egna Steak Housesås. Men Kenny har en personlig favorit.
– Jag gillar verkligen Southwesternburgaren med chipotledip, bacon, ost, semi-soltorkade tomater och stekt lök.

Här frestas det med Green Chili Burger, Bacon Blue Burger och Ceasar Burger och bland delirätterna finns fajita- och ceasarsallader, revbensspjäll och quesadillas.
– Förutom burgarna är våra ribs populära! Många tycker det är schysst att kunna få grillat kött även när de själva rullat in grillen i garaget igen, säger Kenny och skickar en hälsning till Malmös vegetarianer:  
– Och tro det eller ej, vi är en köttrestaurang som faktiskt serverar en schysst vegetarisk sojaburgare.

Med fullständiga rättigheter och amerikanska desserter som brownie, smulpaj och signaturefterrätten Tex-Mess med choklad, rostad majs, grädde vaniljglass och lönnsirap med smak av citron är menyn komplett.

Kenny blickar ut över restaurangen där servitörer kryssar fram med het mat och kalla drycker. Han gillar blandningen av kompisgäng som laddar för en utekväll i Malmönatten och barnfamiljer som gör ett snabbt matstopp på väg hem till tv-soffan.
– Här ska alla känna sig hemma och avslappnade. Gillade du såserna till dina ribs eller till din burgare? Flera av såserna och marinaderna som våra kockar använder sig av kan du köpa med dig hem och experimentera med i ditt eget kök.