Texas Longhorn Burgers & Deli - Triangeln, Malmö

Om cookies

triangeln.com använder sig av s k ”cookies” eller ”kakor”. Detta är små filer som lagras i din dators webläsare. Syftet med dessa är att göra besöket på triangeln.com enklare för dig. På triangeln.com har vi kakor som visar om du besökt sidan tidigare, samt för att få statistik på antalet besökare via Google Analytics. Inga personuppgifter lagras. ?Du kan ställa in din webbläsare och bestämma om du vill ha kakor eller om du inte vill ha kakor. Du kan också välja att datorn ska fråga om du vill ha kaka varje gång en kaka är på väg.

Mer information finns på www.pts.se.

Ansvarsfriskrivning/Disclaimer

  1. Triangelns Företagarförening och dess web-plats (här kallad triangeln.com) är mån om att all information som finns på denna web-sida är korrekt och seriös. Dock rör det sig i många fall om information från tredje part, varför triangeln.com inte kan lämna garantier för att all information på denna web-plats är korrekt.
  2. Respektive innehavare av de web-platser som har länkar på triangeln.com är ensamt ansvariga för dessa web-platsers innehåll. triangeln.com kan alltså inte göras ansvarig för eventuella felaktigheter i informationen på dessa web-platser.
  3. Informationen på triangeln.com kan ändras utan förvarning, för vilket triangeln.com inte kan hållas ansvarig.

Upphovsrättsskydd/Copyright

Allt material, såväl texter som bilder, som förekommer på triangeln.com är skyddade av lagen om upphovsrätt. Mångfaldigande, kopiering, överföring eller varje annan form av utnyttjande av materialet - såväl för kommersiella som icke-kommersiella ändamål - är förbjuden och förutsätter tillstånd av samtliga berörda parter såsom triangeln.com, externa arrangörer, fotomodeller, fotografer, textförfattare m fl.

Butik

MÅN - FRE 10-20|LÖR - SÖN 10-18|ÖVRIGA ÖPPETTIDER

Långfredagen  30/3 10.00-18.00
Påskdagen
        1/4  10.00-18.00 
Annandag påsk 2/4  10.00- 18.00
Första maj         1/5  10.00- 18.00

 

P-HUSET: 00-24

Texas Longhorn Burgers & Deli

Hos Restaurang Texas Longhorn Burgers & Deli är det grillsäsong hela året. Oavsett om du föredrar biff eller entrecote, fajitas eller margaritas, lär du inte gå missnöjd eller hungrig från ett besök här – på äkta amerikanskt maner är det generöst med grillränder, köttmängder samt såser och andra tillbehör. Även inredningen är utpräglat amerikansk och rustik. 

Välkommen till Texas Longhorn Burgers & Deli i den nya delen av Triangeln!

Kontaktuppgifter
Adress:Texas Longhorn Burgers & Deli
St. Johannesgatan 1E
211 46 Malmö 
Telefon: 040-12 99 80
Epost:triangeln@texaslonghorn.se 
Webbsida:www.texaslonghorn.se

 

Aktuella kampanjer
Erbjudanden

Här hittar du oss

Texas Longhorn Burgers & Deli

Våra butiker