rizzo_aritkel

Om cookies

triangeln.com använder sig av s k ”cookies” eller ”kakor”. Detta är små filer som lagras i din dators webläsare. Syftet med dessa är att göra besöket på triangeln.com enklare för dig. På triangeln.com har vi kakor som visar om du besökt sidan tidigare, samt för att få statistik på antalet besökare via Google Analytics. Inga personuppgifter lagras. ?Du kan ställa in din webbläsare och bestämma om du vill ha kakor eller om du inte vill ha kakor. Du kan också välja att datorn ska fråga om du vill ha kaka varje gång en kaka är på väg.

Mer information finns på www.pts.se.

Ansvarsfriskrivning/Disclaimer

  1. Triangelns Företagarförening och dess web-plats (här kallad triangeln.com) är mån om att all information som finns på denna web-sida är korrekt och seriös. Dock rör det sig i många fall om information från tredje part, varför triangeln.com inte kan lämna garantier för att all information på denna web-plats är korrekt.
  2. Respektive innehavare av de web-platser som har länkar på triangeln.com är ensamt ansvariga för dessa web-platsers innehåll. triangeln.com kan alltså inte göras ansvarig för eventuella felaktigheter i informationen på dessa web-platser.
  3. Informationen på triangeln.com kan ändras utan förvarning, för vilket triangeln.com inte kan hållas ansvarig.

Upphovsrättsskydd/Copyright

Allt material, såväl texter som bilder, som förekommer på triangeln.com är skyddade av lagen om upphovsrätt. Mångfaldigande, kopiering, överföring eller varje annan form av utnyttjande av materialet - såväl för kommersiella som icke-kommersiella ändamål - är förbjuden och förutsätter tillstånd av samtliga berörda parter såsom triangeln.com, externa arrangörer, fotomodeller, fotografer, textförfattare m fl.

Butik

MÅN - FRE 10-20|LÖR - SÖN 10-18|ÖVRIGA ÖPPETTIDER

Nationaldagen           6/6 10.00-18.00
Midsommarafton     22/6 10.00-14.00
Midsommardagen 23/6 Stängt
Lille julafton           23/12 10.00-18.00
Julafton                  24/12 10.00-14.00
Juldagen              25/12 Stängt
Annandag jul         26/12 10.00-18.00
Nyårsafton             31/12 10.00-16.00

2019
Nyårsdagen             1/1 Stängt
Trettondagsafton       5/1 10.00-18.00
Trettondagen             6/1 10.00-18.00

 

P-HUSET: 00-24

Rizzo
Klassiska modeller och säsongens senaste

Boots, stövlar, jodphers, pumps, ballerina, festskor och kängor. Med modeller och material som tyg, mocka, skinn och läder är det skor av alla de slag som gäller hos Rizzo.  
– Varje ny skosäsong är lika spännande, säger Liselott Petersson.

Till Rizzo på entréplan kommer många för att upptäcka årets nyheter och hitta gamla favoriter.
– Vi möter alla här, från skofrälsta som följer säsongens trender till de som om och om igen köper sin favoritmodell eller är ute efter en stilren sko som passar till allt.

Liselott ser ändå en trend att fler och fler ser skor som en allt viktigare del av sin outfit och även att många frågar efter andra färgnyanser än svart och brunt.
– De senaste säsongerna har det varit svart som präglat skomodet. Men nu kan du hitta boots i cognacsbrunt och bordeaux och lättmatchade färger som grått och marinblått. Det skulle inte förvåna mig om även klassiska skor kommer i lite mer vågade färger framöver.

En annan trend som Liselott ser är att mockaskor är ökar i popularitet.
– Nu kommer det både mockastövlar och boots i grått och marinblått. Mocka är mer hållbart än vad många tror! Titta bara på alla vintercurlingkängor, säger Liselott och passar på att tipsa om att impregnera direkt vid köp.
– Och satsa gärna på en mockaborste för att borsta bort smuts, eller köp en mockasten som är som en liten slipsten att ta bort märken med. Det som är riktigt bra med mocca är det inte blir gångveck som det kan bli när man går mycket i ett par skinnskor.

Hos Rizzo kan ditt skoinköp även fulländas med matchande handskar, väskor och plånböcker och i butiken bjuder personalen gärna på knep som gör att dina favoritskor håller länge.
– Vid köp av en klassisk och lite dyrare sko i skinn är det allra viktigaste att använda skokräm så inte skinnet torkar ut. Och använd skoblock i cederträ som både drar ut fukt och gör så att skorna behåller sin form.

Hos Rizzo finns uppbyggda sulor, utbytbara deosulor och frottesulor för tygskor, värmande vintersulor i ull och klassiska skinnsulor.  
– Sulor skyddar skorna och vi guidar dig gärna. Hos oss kan du enkelt hitta en perfekt skomodell, rätt storlek och en sula som passar både din fot och skorna i sig. Skor ska inte bara sitta bra, de ska sitta perfekt!

 

Satsa på rätt skor!

Liselott Petersson hos Rizzo ger tre tips på skor att satsa på för alla kvinnor som vill ha en bra grund i sin skogarderob. “Med rätt pumps, boots och stövlar kommer du långt och kan variera sko efter klädsel och tillfälle.”

Perfekta pumps 
“Oavsett om du väljer en hög eller låg klack är pumps perfekta för både jobb och fest. Rätt höjd på klacken är det om du känner att du kan röra dig naturligt i skon. Välj svarta pumps eller en lättmatchad färg som grå som blir en fin kontrast om du bär färgglada kläder.”

Bästa bootsen
“Att ha ett par riktigt sköna och bra boots att bära till och från jobbet är viktigt. Tänk på att vårda dina boots från början så håller de länge!”

Stilrena stövlar 
“Ett par klassiska, stilrena stövlar är snyggt både till kjol, klänning och till tajta byxor och jeans. Stövlar kan vara knepiga att prova ut så se till att de har rätt passform och vidd kring vaden – dragkedjan ska vara lätt att få upp.