Pink & Purple | Med känsla för kunder och klänningar

Om cookies

triangeln.com använder sig av s k ”cookies” eller ”kakor”. Detta är små filer som lagras i din dators webläsare. Syftet med dessa är att göra besöket på triangeln.com enklare för dig. På triangeln.com har vi kakor som visar om du besökt sidan tidigare, samt för att få statistik på antalet besökare via Google Analytics. Inga personuppgifter lagras. ?Du kan ställa in din webbläsare och bestämma om du vill ha kakor eller om du inte vill ha kakor. Du kan också välja att datorn ska fråga om du vill ha kaka varje gång en kaka är på väg.

Mer information finns på www.pts.se.

Ansvarsfriskrivning/Disclaimer

  1. Triangelns Företagarförening och dess web-plats (här kallad triangeln.com) är mån om att all information som finns på denna web-sida är korrekt och seriös. Dock rör det sig i många fall om information från tredje part, varför triangeln.com inte kan lämna garantier för att all information på denna web-plats är korrekt.
  2. Respektive innehavare av de web-platser som har länkar på triangeln.com är ensamt ansvariga för dessa web-platsers innehåll. triangeln.com kan alltså inte göras ansvarig för eventuella felaktigheter i informationen på dessa web-platser.
  3. Informationen på triangeln.com kan ändras utan förvarning, för vilket triangeln.com inte kan hållas ansvarig.

Upphovsrättsskydd/Copyright

Allt material, såväl texter som bilder, som förekommer på triangeln.com är skyddade av lagen om upphovsrätt. Mångfaldigande, kopiering, överföring eller varje annan form av utnyttjande av materialet - såväl för kommersiella som icke-kommersiella ändamål - är förbjuden och förutsätter tillstånd av samtliga berörda parter såsom triangeln.com, externa arrangörer, fotomodeller, fotografer, textförfattare m fl.

Butik

MÅN - FRE 10-20|LÖR - SÖN 10-18|ÖVRIGA ÖPPETTIDER

Nationaldagen           6/6 10.00-18.00
Midsommarafton     22/6 10.00-14.00
Midsommardagen 23/6 Stängt
Lille julafton           23/12 10.00-18.00
Julafton                  24/12 10.00-14.00
Juldagen              25/12 Stängt
Annandag jul         26/12 10.00-18.00
Nyårsafton             31/12 10.00-16.00

2019
Nyårsdagen             1/1 Stängt
Trettondagsafton       5/1 10.00-18.00
Trettondagen             6/1 10.00-18.00

 

P-HUSET: 00-24

Pink & Purple – Med känsla för kunder och klänningar

— En del vet precis vad de letar efter medan andra kommer in med drömmar och ett öppet sinne. Just den fantastiskt roliga utmaningen gör att jag fortfarande älskar mitt jobb efter tjugo år!

Själv hade Ajser Ibraimovska ett stort intresse för mode och kläder redan som ung.

Intresset för långklänningar och festkläder och önskan att skapa den butik hon själv letat efter var avgörande när hon öppnade Pink & Purple, den självklara butiken för livets festligheter.

– Det var svårt att få tag på de kläder som jag var intresserade av, men jag gav mig inte utan beställde klänningar från släktingar som bodde i USA. berättar hon och skrattar.

– Här, mitt i Malmö, bor det många från andra länder och kulturer där man satsar på stora bröllop och festligheter. Under vårsäsongen blir det också många klänningar till studentbaler och avslutningsfester.

Ajser har märkt att i takt med att Malmö växer och utelivet blir allt mer internationellt har även efterfrågan på cocktailklänningar och stilfullare jobbkläder ökat. Hos Pink & Purple hittar du allt och kläderna importeras i små kvantiteter från Paris, London, New York, Rom och Barcelona.

– Vi har alltid något nytt och vi har en bra känsla för vad våra kunder passar i. En klänning ska passa åldern, figuren, kroppsspråket och tillfället.

Bra service och klänningar i alla prisklasser har visat sig vara lyckat för familjeföretaget. Idag görs allt fler klänningar i moderna material som syntet. De är både mer lättskötta, hållbara och kostar mindre än en klänning av exempelvis siden.

– Siden är såklart fantastiskt men en enda droppe regn kan förstöra tyget och sidenklänningar är svårskötta. Vi har även riktigt lyxiga klänningar, som ligger i den övre prisklassen, och mängder av bröllopsklänningar, berättar Ajser och visar den avskilda VIP-avdelningen. Här går det att boka tid för att i lugn och ro prova ut klänningar och avdelningen är populär inte minst för hela bröllopsföljen.

En kund som Ajser inte träffat på några år kommer in i butiken med sin dotter som ska gifta sig och med barnbarn som ska vara brudnäbb. Glädjen blir stor och efter omfamningar är snart förtroliga samtal igång och en tid till VIP-avdelningen bokas för utprovning av brudklänningar.

— Det är lite ovanligt men det är inte första gången jag får hjälpa tre generationer att hitta festkläder till en av livets viktigaste dagar, det känns roligt och som en otrolig ära!

Det händer även att Pink & Purple får ge snabb service åt kunder som är ute i sista stund eller som blivit spontant medjudna på fest.

– Det är alltid lite extra spännande när en kund kommer in, färdigsminkad och med fixad frisyr för att hitta festklänning och sedan gå direkt till festligheterna.

 

Ajser ger sina tre bästa tips för att hitta den perfekta klänningen

 

Tänk utifrån tillfälle ”Högtidligt firande eller vild födelsedagsfest?  En traditionell  dresscode på festinbjudan är alltid bra, då vet vi om det är lång eller kort klänning som gäller.”  

Bestäm en budget ”Den vackraste klänningen behöver inte vara den dyraste. Väljer du en enklare klänning får du mer över till matchande accessoarer. De kan du även använda till framtida fester.”

Prioritera din personlighet ”Din personlighet avgör vilken klänning som är perfekt för just dig. En lugn personlighet är vackrast i en ljuv klänning, medan en modig människa kommer mer till sin rätt i en klänning av ett djärvare snitt.”