Triangeln – Parkeringsgarage

Om cookies

triangeln.com använder sig av s k ”cookies” eller ”kakor”. Detta är små filer som lagras i din dators webläsare. Syftet med dessa är att göra besöket på triangeln.com enklare för dig. På triangeln.com har vi kakor som visar om du besökt sidan tidigare, samt för att få statistik på antalet besökare via Google Analytics. Inga personuppgifter lagras. ?Du kan ställa in din webbläsare och bestämma om du vill ha kakor eller om du inte vill ha kakor. Du kan också välja att datorn ska fråga om du vill ha kaka varje gång en kaka är på väg.

Mer information finns på www.pts.se.

Ansvarsfriskrivning/Disclaimer

  1. Triangelns Företagarförening och dess web-plats (här kallad triangeln.com) är mån om att all information som finns på denna web-sida är korrekt och seriös. Dock rör det sig i många fall om information från tredje part, varför triangeln.com inte kan lämna garantier för att all information på denna web-plats är korrekt.
  2. Respektive innehavare av de web-platser som har länkar på triangeln.com är ensamt ansvariga för dessa web-platsers innehåll. triangeln.com kan alltså inte göras ansvarig för eventuella felaktigheter i informationen på dessa web-platser.
  3. Informationen på triangeln.com kan ändras utan förvarning, för vilket triangeln.com inte kan hållas ansvarig.

Upphovsrättsskydd/Copyright

Allt material, såväl texter som bilder, som förekommer på triangeln.com är skyddade av lagen om upphovsrätt. Mångfaldigande, kopiering, överföring eller varje annan form av utnyttjande av materialet - såväl för kommersiella som icke-kommersiella ändamål - är förbjuden och förutsätter tillstånd av samtliga berörda parter såsom triangeln.com, externa arrangörer, fotomodeller, fotografer, textförfattare m fl.

Butik

MÅN - FRE 10-20|LÖR - SÖN 10-18|ÖVRIGA ÖPPETTIDER

Nationaldagen           6/6 10.00-18.00
Midsommarafton     22/6 10.00-14.00
Midsommardagen 23/6 Stängt
Lille julafton           23/12 10.00-18.00
Julafton                  24/12 10.00-14.00
Juldagen              25/12 Stängt
Annandag jul         26/12 10.00-18.00
Nyårsafton             31/12 10.00-16.00

2019
Nyårsdagen             1/1 Stängt
Trettondagsafton       5/1 10.00-18.00
Trettondagen             6/1 10.00-18.00

 

P-HUSET: 00-24


Triangelns garage med 900 p-platser.

Här nedan ser du hur du enkelt tar dig till Triangelns parkeringshus. Välkommen!
Triangeln Garaget

 

 

 

Infart till Triangelgaraget sker via Pildammsvägen/St. Johannesgatan mitt emot gamla IP/Konsthallen samt från Friisgatan.
Garaget är öppet 00-24.

Bomsystem i Triangelgaraget - så funkar det!

1. Vid infartsbommen trycker du på knappen för biljett. Bommen går upp automatiskt.

2. Ta med dig biljetten när du lämnar bilen. När du kommer tillbaka betalar du din parkeringsavgift i en betalautomat vid hissarna. Här betalar du med kort.

3. Behåll biljetten tills du har lämnat p-huset. När du ska köra ut från p-huset så kör du mot utfartsbommen. Om p-avgiften är betald så öppnas bommen automatiskt. Om bommen inte öppnas trots betald p-avgift så använd den betalda biljetten i utfatspelaren. Bommen går upp.

Observera att om du inte har betalt p-avgiften så kommer inte bommen att gå upp och du måste lämna bilen för att betala p-avgiften i en betalautomat vid hissarna.
OBSERVERA att kort inte längre fungerar vid utfartspelaren.

 

SwappAccess

SwappAccess - Parkera enklare i Triangelgaraget
Med det nya betalsystemet SwappAccess behöver du ingen biljett och du behöver inte heller betala på plats när du parkerar.  Allt du behöver göra är att anmäla dig via länken nedan.

Registrera dig, https://www.swappaccess.com/register/with/pmalmo.


Så här går det till:

När du väl har ett användarkonto så är det bara att köra fram till bommen i Triangelgaraget så läser en kamera av bilens registreringsnummer och öppnar bommen automatiskt. Vid utfart läses registreringsnumret av igen och bommen öppnas. Kostnaden debiteras ditt betalkort som du anger i ditt användarkonto. Efter att parkeringen är avslutad så skickas omgående ett kvitto till den e-postadress som du har angivit och bekräftat.

Du kan registrera ett valfritt antal fordon till ditt betalkort. Observera att du måste ha ett betalkort Mastercard, Maestro eller Visa som är godkänt för e-handel. Registrering av kortnummer sker via en krypterad säker sida.

Alla som  har registrerat ett användarkonto kan parkera i alla p-hus som är anslutna till systemet (i vilken stad som helst) . Det enda man behöver göra är att gå in på sitt SwappAcess konto och lägga till de p-hus man önskar parkera i.

Än så länge finns betalsystemet endast på Triangelgaraget när det gäller de parkeringsanläggningar som Parkering Malmö förvaltar, men vi planerar att installera systemet i fler p-hus framöver.

Om du får problem när du parkerar med SwappAcess, kontakta Parkering Malmö, tfn. 040-605 69 44. 
Dom tar emot ditt samta alla dagar kl. 06-24.

Så här går du tillväga steg för steg, klicka här.
Läs användarvillkor, klicka här.
Registrera dig, https://www.swappaccess.com/register/with/pmalmo.