paparazzistory

Om cookies

triangeln.com använder sig av s k ”cookies” eller ”kakor”. Detta är små filer som lagras i din dators webläsare. Syftet med dessa är att göra besöket på triangeln.com enklare för dig. På triangeln.com har vi kakor som visar om du besökt sidan tidigare, samt för att få statistik på antalet besökare via Google Analytics. Inga personuppgifter lagras. ?Du kan ställa in din webbläsare och bestämma om du vill ha kakor eller om du inte vill ha kakor. Du kan också välja att datorn ska fråga om du vill ha kaka varje gång en kaka är på väg.

Mer information finns på www.pts.se.

Ansvarsfriskrivning/Disclaimer

  1. Triangelns Företagarförening och dess web-plats (här kallad triangeln.com) är mån om att all information som finns på denna web-sida är korrekt och seriös. Dock rör det sig i många fall om information från tredje part, varför triangeln.com inte kan lämna garantier för att all information på denna web-plats är korrekt.
  2. Respektive innehavare av de web-platser som har länkar på triangeln.com är ensamt ansvariga för dessa web-platsers innehåll. triangeln.com kan alltså inte göras ansvarig för eventuella felaktigheter i informationen på dessa web-platser.
  3. Informationen på triangeln.com kan ändras utan förvarning, för vilket triangeln.com inte kan hållas ansvarig.

Upphovsrättsskydd/Copyright

Allt material, såväl texter som bilder, som förekommer på triangeln.com är skyddade av lagen om upphovsrätt. Mångfaldigande, kopiering, överföring eller varje annan form av utnyttjande av materialet - såväl för kommersiella som icke-kommersiella ändamål - är förbjuden och förutsätter tillstånd av samtliga berörda parter såsom triangeln.com, externa arrangörer, fotomodeller, fotografer, textförfattare m fl.

Butik

MÅN - FRE 10-20|LÖR - SÖN 10-18|ÖVRIGA ÖPPETTIDER

Nationaldagen           6/6 10.00-18.00
Midsommarafton     22/6 10.00-14.00
Midsommardagen 23/6 Stängt
Lille julafton           23/12 10.00-18.00
Julafton                  24/12 10.00-14.00
Juldagen              25/12 Stängt
Annandag jul         26/12 10.00-18.00
Nyårsafton             31/12 10.00-16.00

2019
Nyårsdagen             1/1 Stängt
Trettondagsafton       5/1 10.00-18.00
Trettondagen             6/1 10.00-18.00

 

P-HUSET: 00-24

Paparazzi – Perfekt och personligt – mode när det är som bäst

– I fredags kom en kund in och utbrast: klä mig, jag ska på fest. Det är kanske den roligaste sortens kunder, säger Mari Losell på Paparazzi.

Mari och Lennart, som båda arbetar i butiken, vet att då gäller det att ta reda på tre saker – vilken tillställning gäller det, vilka trender kan passa och slutligen – hur modig är kunden.

De visar upp butikens breda utbud med märken som Boss, Tiger, Eton och Hansen & Jacob. Paparazzi på Triangeln har hela spannet från klassiska kostymer från välkända modemärken till sportigt casual och alltid väl utvalt mode med det lilla extra.

Med glimten i ögat och ett varmt leende fortsätter Mari:

– Tre sorters kunder kommer in i vår butik, traditionella klädkännarna, insatta modenördar och trendsättare med koll på det senaste. Det gemensamma att de är genuint intresserade av mode - besöker man Paparazzi så vill man säga något med sina kläder!

En klassiska kostym kommunicerar en sak, en färgsprakande scarf en annan och kombinationen av dem - en tredje.

– Vissa gillar att leta på egen hand och andra vill ha ett bollplank, efter tio år får jag fortfarande en kick när jag hjälper en kund att hitta rätt. De flesta är öppna för mina idéer eller blir det när vi lär känna varandra. Det är kul att se hur intresset för kläder utvecklas - för det gör det alltid.

Mari står bland färgstarka pikétröjor och en hel vägg av mönstrade skjortor från Eton. Hon berättar att trots att många satsar på traditionella färgskalor är det allt fler som vågar lite mer mönstrat och färgstarkt.

Och enligt Mari går den mest populära och enkla outfit som jeans, kavaj och skjorta att variera - knepet är att testa lite lekfulla kombinationer.

– Färg kan lyfta och förändra en look totalt. Just nu är det många som bär en längre scarf hängades om halsen med kavajen knäppt på ett sätt så att man skymtar den både upptill och nertill.

Samtidigt som modetrender kommer och går verkar kärleken till jeans vara konstant. Bland de modeller som blivit allt med populära hör de riktigt tajta jeansen som smiter åt om ben och vader.  

– Jag hade precis en man på drygt sextio år här som köpte våra tajtaste jeans, det var otroligt klädsamt och stiligt! Mode är ålderlöst.

 

 

Mari ger tre träffsäkra tips på accessoarer

Scarfs Mörka, ljusa färgstarka eller mönstrade. Idag finns en uppsjö av olika slags scarfs, från diskreta till uppseendeväckande - prova dig fram och våga variera.

Armband Svarta eller bruna läderarmand, gärna flätade, med detaljer som färgglada pärlor gör din outfit personlig.

Kavajsmycke Förändra din stil på ett snabbt och spännande sätt genom att sätta en brosch eller en blomma i hålet på din kavaj.