Om cookies

triangeln.com använder sig av s k ”cookies” eller ”kakor”. Detta är små filer som lagras i din dators webläsare. Syftet med dessa är att göra besöket på triangeln.com enklare för dig. På triangeln.com har vi kakor som visar om du besökt sidan tidigare, samt för att få statistik på antalet besökare via Google Analytics. Inga personuppgifter lagras. ?Du kan ställa in din webbläsare och bestämma om du vill ha kakor eller om du inte vill ha kakor. Du kan också välja att datorn ska fråga om du vill ha kaka varje gång en kaka är på väg.

Mer information finns på www.pts.se.

Ansvarsfriskrivning/Disclaimer

  1. Triangelns Företagarförening och dess web-plats (här kallad triangeln.com) är mån om att all information som finns på denna web-sida är korrekt och seriös. Dock rör det sig i många fall om information från tredje part, varför triangeln.com inte kan lämna garantier för att all information på denna web-plats är korrekt.
  2. Respektive innehavare av de web-platser som har länkar på triangeln.com är ensamt ansvariga för dessa web-platsers innehåll. triangeln.com kan alltså inte göras ansvarig för eventuella felaktigheter i informationen på dessa web-platser.
  3. Informationen på triangeln.com kan ändras utan förvarning, för vilket triangeln.com inte kan hållas ansvarig.

Upphovsrättsskydd/Copyright

Allt material, såväl texter som bilder, som förekommer på triangeln.com är skyddade av lagen om upphovsrätt. Mångfaldigande, kopiering, överföring eller varje annan form av utnyttjande av materialet - såväl för kommersiella som icke-kommersiella ändamål - är förbjuden och förutsätter tillstånd av samtliga berörda parter såsom triangeln.com, externa arrangörer, fotomodeller, fotografer, textförfattare m fl.

Butik

MÅN - FRE 10-20|LÖR - SÖN 10-18|ÖVRIGA ÖPPETTIDER

2017
30 APRIL, VALBORGSMÄSSOAFTON: 10-18
1 MAJ: 10-18
25 MAJ, KRISTI HIMMELFÄRDSDAG:
10  -18
6 JUNI, SVERIGES NATIONALDAG: 10 - 18
23 JUNI, MIDSOMMARAFTON: 10 - 14
24 JUNI, MIDSOMMARDAG: STÄNGT

P-HUSET: 00-24

Mühlow

Material som gör skillnad –
du hittar dem hos MÜHLOW.

Åk upp till plan 2 och kliv in i en värld av ekologiska barnkläder. Hela sortimentet är ekologiskt och naturfibrer står i fokus. Här hittar du även en unik serie babyplagg och filtar i färgväxande bomull – en bomull som växer i vita, bruna och gröna nyanser och får sin helt egna naturliga färg utan tillsatser. Det bästa för din baby!

Mühlow har utökat sitt ekologiska sortiment och säljer nu även ekologiska handdukar och ekologiska hudvårdsprodukter.

Utöver baby- och barnplagg finns en serie damplagg i ekologisk bomull samt den unika gravidjackan från det tyska företaget ”mamalila”.

Njut av butikens sju akvarium med vackra fiskar från olika världsdelar - vår symbol för ett fungerande ekosystem och viljan att göra skillnad. Upplev Mühlows interaktiva golvmatta med vågskvalp och fiskar - intressant och kul för både små och stora barn! 

Tillsammans bidrar vi till en friskare miljö och hållbar utveckling.

Läs artikeln om Mühlow här.

Varmt välkomna in till Mühlow på plan 2.

Kontaktuppgifter
Adress: Mühlow
S. förstadsgatan 41
211 43 Malmö 
 Telefon: 0709-570544
 E-post: info@muhlow.com

 

Aktuella kampanjer
Erbjudanden

Här hittar du oss

Mühlow

Våra butiker