Mühlow - Triangeln, Malmö

Om cookies

triangeln.com använder sig av s k ”cookies” eller ”kakor”. Detta är små filer som lagras i din dators webläsare. Syftet med dessa är att göra besöket på triangeln.com enklare för dig. På triangeln.com har vi kakor som visar om du besökt sidan tidigare, samt för att få statistik på antalet besökare via Google Analytics. Inga personuppgifter lagras. ?Du kan ställa in din webbläsare och bestämma om du vill ha kakor eller om du inte vill ha kakor. Du kan också välja att datorn ska fråga om du vill ha kaka varje gång en kaka är på väg.

Mer information finns på www.pts.se.

Ansvarsfriskrivning/Disclaimer

  1. Triangelns Företagarförening och dess web-plats (här kallad triangeln.com) är mån om att all information som finns på denna web-sida är korrekt och seriös. Dock rör det sig i många fall om information från tredje part, varför triangeln.com inte kan lämna garantier för att all information på denna web-plats är korrekt.
  2. Respektive innehavare av de web-platser som har länkar på triangeln.com är ensamt ansvariga för dessa web-platsers innehåll. triangeln.com kan alltså inte göras ansvarig för eventuella felaktigheter i informationen på dessa web-platser.
  3. Informationen på triangeln.com kan ändras utan förvarning, för vilket triangeln.com inte kan hållas ansvarig.

Upphovsrättsskydd/Copyright

Allt material, såväl texter som bilder, som förekommer på triangeln.com är skyddade av lagen om upphovsrätt. Mångfaldigande, kopiering, överföring eller varje annan form av utnyttjande av materialet - såväl för kommersiella som icke-kommersiella ändamål - är förbjuden och förutsätter tillstånd av samtliga berörda parter såsom triangeln.com, externa arrangörer, fotomodeller, fotografer, textförfattare m fl.

Butik

MÅN - FRE 10-20|LÖR - SÖN 10-18|ÖVRIGA ÖPPETTIDER

Långfredagen  30/3 10.00-18.00
Påskdagen
        1/4  10.00-18.00 
Annandag påsk 2/4  10.00- 18.00
Första maj         1/5  10.00- 18.00

 

P-HUSET: 00-24

Mühlow

Mode och material som gör skillnad
– du hittar det hos MÜHLOW.

Ta rulltrappan upp till plan 2 och kliv in i en värld av ekologiska kläder och tillbehör. Se butikens akvarium med vackra fiskar från olika världsdelar – en symbol för ett fungerande ekosystem!

På barnsidan finner ni vårt eget märke MÜHLOW i storlekar från baby upptill 134/140. Här hittar du även ekologiska barnkläder från Adore us, Hebe, by Heritage och Pitupi.

På damsidan kan du fördjupa dig i en ny kollektion med urbant stilsäkert dammode, väskor och accessoarer från det Spanska trendmärket Skunkfunk! Ett seriöst modeföretag som arbetar med genomgripande miljötänk vid framtagning av kollektioner, från råvara till färdigt plagg även inkluderat frakt.

Från det tyska innovativa märket Mamalila hittar du den unika gravidjackan som med blixtlås och löstagbara våder kan anpassas för liten eller stor gravidmage. Superpraktiskt är att du kan bära ditt lilla barn i en bärsele innanför jackan och att jackan efter graviditeten kan förvandlas till en snygg figursydd jacka. Hållbarhetstänk längs hela linjen.

Upplev barnens favorit – Mühlows interaktiva golvmatta med vågskvalp och fiskar!

 

Välkommen upp till Mühlow på plan 2.

– Tillsammans bidrar vi till en friskare miljö
och hållbar utveckling.


Läs artikeln om Mühlow här.

 

Kontaktuppgifter
Adress: Mühlow
S. förstadsgatan 41
211 43 Malmö 
 Telefon: 0709-570544
 E-post: info@muhlow.com

 

Aktuella kampanjer
Erbjudanden

Här hittar du oss

Mühlow

Våra butiker