Kahls Kaffe - Triangeln, Malmö

Om cookies

triangeln.com använder sig av s k ”cookies” eller ”kakor”. Detta är små filer som lagras i din dators webläsare. Syftet med dessa är att göra besöket på triangeln.com enklare för dig. På triangeln.com har vi kakor som visar om du besökt sidan tidigare, samt för att få statistik på antalet besökare via Google Analytics. Inga personuppgifter lagras. ?Du kan ställa in din webbläsare och bestämma om du vill ha kakor eller om du inte vill ha kakor. Du kan också välja att datorn ska fråga om du vill ha kaka varje gång en kaka är på väg.

Mer information finns på www.pts.se.

Ansvarsfriskrivning/Disclaimer

  1. Triangelns Företagarförening och dess web-plats (här kallad triangeln.com) är mån om att all information som finns på denna web-sida är korrekt och seriös. Dock rör det sig i många fall om information från tredje part, varför triangeln.com inte kan lämna garantier för att all information på denna web-plats är korrekt.
  2. Respektive innehavare av de web-platser som har länkar på triangeln.com är ensamt ansvariga för dessa web-platsers innehåll. triangeln.com kan alltså inte göras ansvarig för eventuella felaktigheter i informationen på dessa web-platser.
  3. Informationen på triangeln.com kan ändras utan förvarning, för vilket triangeln.com inte kan hållas ansvarig.

Upphovsrättsskydd/Copyright

Allt material, såväl texter som bilder, som förekommer på triangeln.com är skyddade av lagen om upphovsrätt. Mångfaldigande, kopiering, överföring eller varje annan form av utnyttjande av materialet - såväl för kommersiella som icke-kommersiella ändamål - är förbjuden och förutsätter tillstånd av samtliga berörda parter såsom triangeln.com, externa arrangörer, fotomodeller, fotografer, textförfattare m fl.

Butik

MÅN - FRE 10-20|LÖR - SÖN 10-18|ÖVRIGA ÖPPETTIDER

Långfredagen  30/3 10.00-18.00
Påskdagen
        1/4  10.00-18.00 
Annandag påsk 2/4  10.00- 18.00
Första maj         1/5  10.00- 18.00

 

P-HUSET: 00-24

Kahls Kaffe

I över 100 år har Kahls rostat och sålt sitt goda kaffe. Men Kahls står också för Sveriges mest framgångsrika butikskoncept inom té, kaffe och choklad. Den kunniga och trevliga personalen guidar dig gärna genom bönor, blad, lyxig choklad, praliner, kakor och annat gott, samt té- och kaffetillbehör. Är du bjuden till en riktig finsmakare, eller någon som redan har allt? Hos Kahls hittar du ät- och drickbara presenter i alla prisklasser. Du kan också njuta av en nygjord espresso i kaffebaren. 

Läs artikeln om Kahls Kaffe här.

Välkommen till den nya butiken på gatuplan, vid utgången Södra Förstadsgatan / Friisgatan!

Kontaktuppgifter
Adress:

Kahls The & Kaffehandel
S. Förstadsgatan 41
211 43 MALMÖ

Telefon: 072 1845082
E-post:triangeln@ktkh.se
Webbsida:www.ktkh.se
Facebook: Kahls Kaffe AB

 

Aktuella kampanjer
Erbjudanden

Här hittar du oss

Kahls Kaffe

Våra butiker