kahls

Om cookies

triangeln.com använder sig av s k ”cookies” eller ”kakor”. Detta är små filer som lagras i din dators webläsare. Syftet med dessa är att göra besöket på triangeln.com enklare för dig. På triangeln.com har vi kakor som visar om du besökt sidan tidigare, samt för att få statistik på antalet besökare via Google Analytics. Inga personuppgifter lagras. ?Du kan ställa in din webbläsare och bestämma om du vill ha kakor eller om du inte vill ha kakor. Du kan också välja att datorn ska fråga om du vill ha kaka varje gång en kaka är på väg.

Mer information finns på www.pts.se.

Ansvarsfriskrivning/Disclaimer

  1. Triangelns Företagarförening och dess web-plats (här kallad triangeln.com) är mån om att all information som finns på denna web-sida är korrekt och seriös. Dock rör det sig i många fall om information från tredje part, varför triangeln.com inte kan lämna garantier för att all information på denna web-plats är korrekt.
  2. Respektive innehavare av de web-platser som har länkar på triangeln.com är ensamt ansvariga för dessa web-platsers innehåll. triangeln.com kan alltså inte göras ansvarig för eventuella felaktigheter i informationen på dessa web-platser.
  3. Informationen på triangeln.com kan ändras utan förvarning, för vilket triangeln.com inte kan hållas ansvarig.

Upphovsrättsskydd/Copyright

Allt material, såväl texter som bilder, som förekommer på triangeln.com är skyddade av lagen om upphovsrätt. Mångfaldigande, kopiering, överföring eller varje annan form av utnyttjande av materialet - såväl för kommersiella som icke-kommersiella ändamål - är förbjuden och förutsätter tillstånd av samtliga berörda parter såsom triangeln.com, externa arrangörer, fotomodeller, fotografer, textförfattare m fl.

Butik

MÅN - FRE 10-20|LÖR - SÖN 10-18|ÖVRIGA ÖPPETTIDER

Nationaldagen           6/6 10.00-18.00
Midsommarafton     22/6 10.00-14.00
Midsommardagen 23/6 Stängt
Lille julafton           23/12 10.00-18.00
Julafton                  24/12 10.00-14.00
Juldagen              25/12 Stängt
Annandag jul         26/12 10.00-18.00
Nyårsafton             31/12 10.00-16.00

2019
Nyårsdagen             1/1 Stängt
Trettondagsafton       5/1 10.00-18.00
Trettondagen             6/1 10.00-18.00

 

P-HUSET: 00-24

Kahls The & Kaffehandel
En värld av dofter och smaker

doftande, nymalda böner är en uppskattad present, säger Ammar Abd-Ali som även välkomnar teälskare till Kahls på Triangelns entréplan.

Hos Kahls är de utvalda te- och kaffesorterna resultatet av provsmakning, import och förädling sedan 1911. Mellanrostat bryggkaffe är favoriten nummer ett i Sverige men Ammar ser att allt fler, inte minst yngre kunder, väljer smaksatt kaffe. Med frestande smaker som vanilj, amaretto, smörkola och apelsin är det lätt att förstå varför.

– Det blir en helt annan dryck när det är smaksatt, nästan som en efterrätt, säger Ammar som själv helst dricker kraftig cappuccino.

Take-away kaffe är populärt för folk i farten, inte minst på Triangeln men trenden med specialbryggare och egen kaffekvarn är stark.
– Jag har många kunder som köper hela bönor och mal själva, även om vi erbjuder malning här i butiken.

Kahls har även en mängd färdigförpackat kaffe, alla i smidiga förpackningar med tydliga cirklar som på ett enkelt sätt berättar om styrka och smak.

– Kaffe ska inte kännas som en komplicerad dryck. Men det finns otroliga skillnader mellan bönor och rostningar att upptäcka.  

Svart, grönt, örtigt och kryddigt. Även om Kahls kanske främst är kända för sitt kaffe så finns som namnet skvallrar om över hundra olika teer.
– Vi har allt från de allra vanligaste som earl grey och english breakfast till smaksatta blandningar och ovanliga handknutna teblad som kallas “blooming tea”.

Med van hand lyfter Ammar ner ett par av de stora, vackra plåtburkarna som pryder hyllorna längs med butiksväggen. Många tedrickare har sina favoriter och köper samma te varje månad.

På de välfyllda hyllorna hos Kahls finns praliner, presentförpackningar, rättvisemärkt och ekologisk choklad och närproducerad choklad från Malmö Chokladfabrik.

– Jag vill att alla ska upptäcka hela vårt utbud av choklad, kaffe och te och gå härifrån nöjd och med något gott att njuta av hemma.

Ammar ger tre smakrika presenttips.


Hållbart för miljö!
“Välj gärna rättvisemärkt kaffe! Varför inte Los Tulipanes med smak av mörka bär och bittersöt kakao med bönor från norra Peru.”

Kärlek är choklad!
“Närproduducerat ett stenkast från Triangeln. I en helt nötfri fabrik tillverkar Malmö Chokladfabrik en mängd olika sorters och syndigt goda chokladkakor.”

Värme till nära och kära!
“Med smak av aprikos, jordgubb och yoghurt och dekorerat med röda sockerhjärtat kan du välj mellan Kahls svarta eller gröna Kärlekste.”