hunkemoller_story

Om cookies

triangeln.com använder sig av s k ”cookies” eller ”kakor”. Detta är små filer som lagras i din dators webläsare. Syftet med dessa är att göra besöket på triangeln.com enklare för dig. På triangeln.com har vi kakor som visar om du besökt sidan tidigare, samt för att få statistik på antalet besökare via Google Analytics. Inga personuppgifter lagras. ?Du kan ställa in din webbläsare och bestämma om du vill ha kakor eller om du inte vill ha kakor. Du kan också välja att datorn ska fråga om du vill ha kaka varje gång en kaka är på väg.

Mer information finns på www.pts.se.

Ansvarsfriskrivning/Disclaimer

  1. Triangelns Företagarförening och dess web-plats (här kallad triangeln.com) är mån om att all information som finns på denna web-sida är korrekt och seriös. Dock rör det sig i många fall om information från tredje part, varför triangeln.com inte kan lämna garantier för att all information på denna web-plats är korrekt.
  2. Respektive innehavare av de web-platser som har länkar på triangeln.com är ensamt ansvariga för dessa web-platsers innehåll. triangeln.com kan alltså inte göras ansvarig för eventuella felaktigheter i informationen på dessa web-platser.
  3. Informationen på triangeln.com kan ändras utan förvarning, för vilket triangeln.com inte kan hållas ansvarig.

Upphovsrättsskydd/Copyright

Allt material, såväl texter som bilder, som förekommer på triangeln.com är skyddade av lagen om upphovsrätt. Mångfaldigande, kopiering, överföring eller varje annan form av utnyttjande av materialet - såväl för kommersiella som icke-kommersiella ändamål - är förbjuden och förutsätter tillstånd av samtliga berörda parter såsom triangeln.com, externa arrangörer, fotomodeller, fotografer, textförfattare m fl.

Butik

MÅN - FRE 10-20|LÖR - SÖN 10-18|ÖVRIGA ÖPPETTIDER

Nationaldagen           6/6 10.00-18.00
Midsommarafton     22/6 10.00-14.00
Midsommardagen 23/6 Stängt
Lille julafton           23/12 10.00-18.00
Julafton                  24/12 10.00-14.00
Juldagen              25/12 Stängt
Annandag jul         26/12 10.00-18.00
Nyårsafton             31/12 10.00-16.00

2019
Nyårsdagen             1/1 Stängt
Trettondagsafton       5/1 10.00-18.00
Trettondagen             6/1 10.00-18.00

 

P-HUSET: 00-24

Hunkemöller –
Underbara underkläder med perfekt passform

Släta och sköna eller stretchiga och sexiga? Extra push, med eller utan bygel? Inga plagg är så personliga som underkläder. 
– De underkläder vi väljer är otroligt viktiga plagg som du bär närmast kroppen, säger Katiusha Jilsmark, butikschef på Hunkemöller.

Idag finns ett enormt utbud av både funktion och stil när det gäller underkläder och just att välja, och välja rätt kan vara knepigt.
– Många vet inte hur en bh ska sitta eller kännas. Att välja en som är för stor eller för liten blir lika fel, säger Katiusha och berättar att många helt enkelt väljer fel storlek. Låt oss mäta omkretsen under din byst och sedan avgör vi vilken kupstorlek du har.

Hos Hunkemöller har provrummen speglar och dämpad belysning. Kunderna får alltid god tid på sig och hjälp att hitta sin storlek.
–  Självklart finns vi även nära till hands för att hjälpa dig. När du hittat rätt storlek på omkrets och kupa kan du upptäcka våra olika modeller och färger. Vi har bh-storlekar mellan 65-100 i omkrets och upp till storlek H i kupa.

Vilken bh-modell som passar bäst beror inte bara på storleken utan även på vad du bär för kläder. Tajta t-shirts, lössittande blusar med knäppning eller festblåsor som visar mycket hud kräver alla olika slags bh:ar.
– Är det fest eller bröllop och du vill bära en klänning med öppen rygg eller bara axlar har vi olika bh-modeller att erbjuda. Vi har en strapless modell som finns i flera olika färger och mönster, och även en Stick On Bra som du helt enkelt klistrar fast på framsidan.

Precis som annat mode finns det många trender även bland underkläder.
– Just nu ser vi trosmodeller som har flera tunna band och fina detaljer istället för helt tygstycke. Och vad det gäller färger är såklart svart alltid klassiskt, men många väljer även vinrött och marinblått.

Hos Hunkemöller finns även en mängd olika kläder för hemmamys, allt från varma och heltäckande pyjamas, till tunna set med shorts och linne i spets.
– Vår onepiece i supermjuk fleece är en ständig favorit. Men många vill ha något som är både bekvämt, mysigt och samtidigt lite mer uppklätt. Då rekommenderar vi våra korta babydoll-nattlinnen i svart, säger Katiusha samtidigt som hon hänger upp ett annat populärt plagg: en lätt genomskinliga body med spets och tunna band.

Hunkemöller har även en uppskattad kundklubb där medlemmarna med hjälp av medlemskort och en app i mobilen kan få fram sin storlek och favoritmodell, oavsett var de handlar. Teamet i butiken på Triangeln gör allt för att få kunderna att trivas och komma tillbaka och slår gärna in i väldoftande och vackra lådor för speciella tillfällen.  
– Här om dagen kom en kille för att köpa en överraskningspresent till sin flickvän. Han var lite osäker på hennes storlek men visste att hon var en av våra stamkunder. Vi kunde lätt hitta hennes storlek och de modeller hon tycker om och han hittade den perfekta presenten!

 

 

 

Katiusha Jilsmark på Hunkemöller ger tre tips för hur du bäst underhåller dina underkläder:

Tvätta för hand!
Tvätta din bh för hand, det ger både din bh och tvättmaskin längsta möjliga livstid. Vill du tvätta i maskin, lägg din bh i en tvättpåse och avlägsna löstagbara dekorationer.

Tvätta ut och in!
Trosor bör tvättas i 40° C, vissa på lägre temperatur eller med särskilt tvättprogram.

Behåll badkläderna fina!
Tvätta för hand efter varje besök till simbassäng eller hav. Använd helst ett fintvättmedel.