Hemtex - Triangeln, Malmö

Om cookies

triangeln.com använder sig av s k ”cookies” eller ”kakor”. Detta är små filer som lagras i din dators webläsare. Syftet med dessa är att göra besöket på triangeln.com enklare för dig. På triangeln.com har vi kakor som visar om du besökt sidan tidigare, samt för att få statistik på antalet besökare via Google Analytics. Inga personuppgifter lagras. ?Du kan ställa in din webbläsare och bestämma om du vill ha kakor eller om du inte vill ha kakor. Du kan också välja att datorn ska fråga om du vill ha kaka varje gång en kaka är på väg.

Mer information finns på www.pts.se.

Ansvarsfriskrivning/Disclaimer

  1. Triangelns Företagarförening och dess web-plats (här kallad triangeln.com) är mån om att all information som finns på denna web-sida är korrekt och seriös. Dock rör det sig i många fall om information från tredje part, varför triangeln.com inte kan lämna garantier för att all information på denna web-plats är korrekt.
  2. Respektive innehavare av de web-platser som har länkar på triangeln.com är ensamt ansvariga för dessa web-platsers innehåll. triangeln.com kan alltså inte göras ansvarig för eventuella felaktigheter i informationen på dessa web-platser.
  3. Informationen på triangeln.com kan ändras utan förvarning, för vilket triangeln.com inte kan hållas ansvarig.

Upphovsrättsskydd/Copyright

Allt material, såväl texter som bilder, som förekommer på triangeln.com är skyddade av lagen om upphovsrätt. Mångfaldigande, kopiering, överföring eller varje annan form av utnyttjande av materialet - såväl för kommersiella som icke-kommersiella ändamål - är förbjuden och förutsätter tillstånd av samtliga berörda parter såsom triangeln.com, externa arrangörer, fotomodeller, fotografer, textförfattare m fl.

Butik

MÅN - FRE 10-20|LÖR - SÖN 10-18|ÖVRIGA ÖPPETTIDER

Långfredagen  30/3 10.00-18.00
Påskdagen
        1/4  10.00-18.00 
Annandag påsk 2/4  10.00- 18.00
Första maj         1/5  10.00- 18.00

 

P-HUSET: 00-24

Hemtex

Hos Hemtex hittar du ett brett utbud av noggrant utvalda produkter för dig själv och ditt hem, till ett bra pris. Stommen i sortimentet är textiler som gardiner, lakan, handdukar, morgonrockar och överkast, men det finns även stearinljus och annat som gör hemmet till en plats att trivas i. Vid sidan av det egna sortimentet finns varumärken som Design House Stockholm, Esprit, Rotor Design och Borås Cotton, samt en hel avdelning med garner och andra "gör det själv"-prylar. 

Välkommen in till Sveriges mjukaste butik, på gatuplan!

Kontaktuppgifter
Adress:

Hemtex
S. Förstadsgatan 41
211 43 MALMÖ

Telefon:+46 40 12 30 32
E-post:bc0049@hemtex.se
Webbsida:www.hemtex.se
Facebook: Hemtex
Aktuella kampanjer
Erbjudanden

Här hittar du oss

Hemtex

Våra butiker