Hemmakväll - Triangeln, Malmö

Om cookies

triangeln.com använder sig av s k ”cookies” eller ”kakor”. Detta är små filer som lagras i din dators webläsare. Syftet med dessa är att göra besöket på triangeln.com enklare för dig. På triangeln.com har vi kakor som visar om du besökt sidan tidigare, samt för att få statistik på antalet besökare via Google Analytics. Inga personuppgifter lagras. ?Du kan ställa in din webbläsare och bestämma om du vill ha kakor eller om du inte vill ha kakor. Du kan också välja att datorn ska fråga om du vill ha kaka varje gång en kaka är på väg.

Mer information finns på www.pts.se.

Ansvarsfriskrivning/Disclaimer

  1. Triangelns Företagarförening och dess web-plats (här kallad triangeln.com) är mån om att all information som finns på denna web-sida är korrekt och seriös. Dock rör det sig i många fall om information från tredje part, varför triangeln.com inte kan lämna garantier för att all information på denna web-plats är korrekt.
  2. Respektive innehavare av de web-platser som har länkar på triangeln.com är ensamt ansvariga för dessa web-platsers innehåll. triangeln.com kan alltså inte göras ansvarig för eventuella felaktigheter i informationen på dessa web-platser.
  3. Informationen på triangeln.com kan ändras utan förvarning, för vilket triangeln.com inte kan hållas ansvarig.

Upphovsrättsskydd/Copyright

Allt material, såväl texter som bilder, som förekommer på triangeln.com är skyddade av lagen om upphovsrätt. Mångfaldigande, kopiering, överföring eller varje annan form av utnyttjande av materialet - såväl för kommersiella som icke-kommersiella ändamål - är förbjuden och förutsätter tillstånd av samtliga berörda parter såsom triangeln.com, externa arrangörer, fotomodeller, fotografer, textförfattare m fl.

Butik

MÅN - FRE 10-20|LÖR - SÖN 10-18|ÖVRIGA ÖPPETTIDER

Långfredagen  30/3 10.00-18.00
Påskdagen
        1/4  10.00-18.00 
Annandag påsk 2/4  10.00- 18.00
Första maj         1/5  10.00- 18.00

 

P-HUSET: 00-24

Hemmakväll

Hemmakväll är glada och stolta över att kunna öppna en helt ny konceptbutik på Triangeln den 14 mars klockan 18.

Varmt välkommen!

 

Öppningserbjudande - "Fyll burken till MAX"
Fyll din burk till max och betala endast 99 kr.
Erbjudandet gäller from kl. 18.00 onsdag 14/3 tom söndag 18/3*

*priset  gäller så länge locket går att stänga.

 

En ny värld av godis!
Välkommen till en butiksupplevelse utöver det vanliga. Hos Hemmakväll får vardagens plikter och omvärldens krav stå tillbaka för ren, oförfalskad njutning. Därför är vår nya butik fylld från golv till tak med allt som är gott, vare sig du gillar sött, salt eller surt.

Här finns lösgodis, dryck, konfektyr, snacks, glass med mera – helt enkelt allt du behöver för en perfekt hemmakväll. Vill du ge bort något gott har vi en rad fina presentförpackningar att välja på.

Välkomna till en helt ny värld av godsaker alla godisälskare, snacksfantaster och läskentusiaster!

 

Kontaktuppgifter
Adress: 

Hemmakväll

S:t Johannes gatan 1 E

211 46 

 Telefon: 040-6080829
 E-post: triangeln@hemmakvall.se
 Webbsida: www.hemmakvall.se

 

Aktuella kampanjer
Erbjudanden

Här hittar du oss

Hemmakväll

Våra butiker