Om cookies

triangeln.com använder sig av s k ”cookies” eller ”kakor”. Detta är små filer som lagras i din dators webläsare. Syftet med dessa är att göra besöket på triangeln.com enklare för dig. På triangeln.com har vi kakor som visar om du besökt sidan tidigare, samt för att få statistik på antalet besökare via Google Analytics. Inga personuppgifter lagras. ?Du kan ställa in din webbläsare och bestämma om du vill ha kakor eller om du inte vill ha kakor. Du kan också välja att datorn ska fråga om du vill ha kaka varje gång en kaka är på väg.

Mer information finns på www.pts.se.

Ansvarsfriskrivning/Disclaimer

  1. Triangelns Företagarförening och dess web-plats (här kallad triangeln.com) är mån om att all information som finns på denna web-sida är korrekt och seriös. Dock rör det sig i många fall om information från tredje part, varför triangeln.com inte kan lämna garantier för att all information på denna web-plats är korrekt.
  2. Respektive innehavare av de web-platser som har länkar på triangeln.com är ensamt ansvariga för dessa web-platsers innehåll. triangeln.com kan alltså inte göras ansvarig för eventuella felaktigheter i informationen på dessa web-platser.
  3. Informationen på triangeln.com kan ändras utan förvarning, för vilket triangeln.com inte kan hållas ansvarig.

Upphovsrättsskydd/Copyright

Allt material, såväl texter som bilder, som förekommer på triangeln.com är skyddade av lagen om upphovsrätt. Mångfaldigande, kopiering, överföring eller varje annan form av utnyttjande av materialet - såväl för kommersiella som icke-kommersiella ändamål - är förbjuden och förutsätter tillstånd av samtliga berörda parter såsom triangeln.com, externa arrangörer, fotomodeller, fotografer, textförfattare m fl.

Butik

MÅN - FRE 10-20|LÖR - SÖN 10-18|ÖVRIGA ÖPPETTIDER

2017
30 APRIL, VALBORGSMÄSSOAFTON: 10-18
1 MAJ: 10-18
25 MAJ, KRISTI HIMMELFÄRDSDAG:
10  -18
6 JUNI, SVERIGES NATIONALDAG: 10 - 18
23 JUNI, MIDSOMMARAFTON: 10 - 14
24 JUNI, MIDSOMMARDAG: STÄNGT

P-HUSET: 00-24

Samarbetspartners

Scandic Triangeln

Babel

 

Malmö Konsthall

KB Malmö

 

Malmö Kulturskola

 

 
 

 

Stötta Team Rynkeby Malmö i sin inslamling till Barncencerfonden. 
Swisha ditt bidrag till: 1234274569
Hjälp Lions att hjälpa barn, ungdomar, äldre, hemlösa, handikapsorganisationer genom att swisha en slant till: 1233024650
Tack för ditt bidrag.
 
   
   
   
   

 

KALENDARIUM

ROSA BARBA

18 februari - 14 maj | Malmö konsthall

 

ROSA BARBA
Elements of Conduct
18.2 – 14.5 2017

Rosa Barbas medium är film och hennes verk relaterar på olika sätt till filmiska metoder och genrer. Filmens narrativa möjligheter har stor betydelse. Detta resulterar i en rad experimentella tillvägagångssätt där alla de ingående delarna kan samverka och bli meningsbärande – bilderna som skapas, ljudet och filmens själva tekniska apparatur. Rosa Barbas verk låser inte olika genrer, utan ger snarare intryck av att lösa upp dem: här blandas dokumentär med fiktion, myt med verklighet, verkliga objekt med text, så att historiens konturer spåras genom en poetisk icke-linjär tid och genom landskap.

Läs mer här.

Fashion Revolution - Workshop

29 april 10:00 - 12:00 | Triangeln

Fashion Revolution Malmö presenterar — en rolig och gratis workshop där barn och föräldrar får möjlighet att transformerar gamla kläder till nya!
-
Tillsammans med Pitupi och Repamera så kommer små designers uppmuntras att utforska deras nyfikenhet och kreativitet genom etiskt mode.
-
Eventet kommer att hållas på Malmö Hållbarhet Center på Triangeln, vilket ligger på andra våningen jämte butiken Mühlow.
-
Ni är varmt välkomna den 29/4 mellan 10.00-12.00

Tjuvjakt

13 maj | Babel Malmö

Gör er redo för Tjuvjakt och deras livsbejakande hiphop med sjukt sköna beats!

TJUVJAKT (SE)
Efter succén med debutalbumet “Välkommen till Mångata” har kollektivet under sommaren bemötts av en allt större och bredare publik på festivaler och klubbar runt om i landet.

 

Läs mer här!

Internationell matmarknad

17 maj - 21 maj | Malmö City

Vad sägs om engelska marmelader, tyska korvar, franska ostar och italiensk choklad? Mums! Geraud International Street Market kommer åter igen till gågatan och Gustav Adolfs torg i Malmö våren 2017! Här kan du ta del av fina mattraditioner från många europeiska länder. Vid sidan om matstånden kommer det också att finnas försäljning av hantverksprodukter och konsthantverk, bland annat handgjorda franska tvålar. Du hittar även Fair Trade-produkter från Kenya, lädervaror från Ungern och blommor från Holland.