Om cookies

triangeln.com använder sig av s k ”cookies” eller ”kakor”. Detta är små filer som lagras i din dators webläsare. Syftet med dessa är att göra besöket på triangeln.com enklare för dig. På triangeln.com har vi kakor som visar om du besökt sidan tidigare, samt för att få statistik på antalet besökare via Google Analytics. Inga personuppgifter lagras. ?Du kan ställa in din webbläsare och bestämma om du vill ha kakor eller om du inte vill ha kakor. Du kan också välja att datorn ska fråga om du vill ha kaka varje gång en kaka är på väg.

Mer information finns på www.pts.se.

Ansvarsfriskrivning/Disclaimer

  1. Triangelns Företagarförening och dess web-plats (här kallad triangeln.com) är mån om att all information som finns på denna web-sida är korrekt och seriös. Dock rör det sig i många fall om information från tredje part, varför triangeln.com inte kan lämna garantier för att all information på denna web-plats är korrekt.
  2. Respektive innehavare av de web-platser som har länkar på triangeln.com är ensamt ansvariga för dessa web-platsers innehåll. triangeln.com kan alltså inte göras ansvarig för eventuella felaktigheter i informationen på dessa web-platser.
  3. Informationen på triangeln.com kan ändras utan förvarning, för vilket triangeln.com inte kan hållas ansvarig.

Upphovsrättsskydd/Copyright

Allt material, såväl texter som bilder, som förekommer på triangeln.com är skyddade av lagen om upphovsrätt. Mångfaldigande, kopiering, överföring eller varje annan form av utnyttjande av materialet - såväl för kommersiella som icke-kommersiella ändamål - är förbjuden och förutsätter tillstånd av samtliga berörda parter såsom triangeln.com, externa arrangörer, fotomodeller, fotografer, textförfattare m fl.

Butik

MÅN - FRE 10-20|LÖR - SÖN 10-18|ÖVRIGA ÖPPETTIDER

26 oktober Extra Kvällsöppet 10-22
4 november Alla helgons dag 10 - 18
3 december Julstart 10 - 18
23 december Lille julafton 10 - 18
24 december Julafton 10 - 14
25 december Juldagen Stängt
26 december Annandag jul 10 - 18
31 december Nyårsafton 10 - 16
01 januari Nyårsdag Stängt
05 januari Trettondagsafton 10 - 18
06 januari Trettondagen  10 - 18

P-HUSET: 00-24

Bardvier

Bardvier är ett modernt klädmärke för herrar som erbjuder både skjortor och accessoarer. Dom är ett litet modehus med passform och kvalitet som röd tråd i alla produkter dom lanserar.

Dom har börjat sin resa med att huvudsakligen rikta in sig på skjortor med en slim fit passform. Deras vision och strävan är att möjliggöra att män ska kunna köpa skjortor tillverkade av tyger i högsta kvalité med en skarp look till bästa möjliga pris.

 

Varmt välkomna till plan 2.

Kontaktuppgifter

 

Adress: 

Bardvier S.

Förstadsgatan 41

211 43 Malmö 

Telefon:0709 40 20 80
E-post:support@bardvier.com 
Hemsida:bardvier.com

 

 

Aktuella kampanjer
Erbjudanden

Här hittar du oss

Bardvier

Våra butiker