Om cookies

triangeln.com använder sig av s k ”cookies” eller ”kakor”. Detta är små filer som lagras i din dators webläsare. Syftet med dessa är att göra besöket på triangeln.com enklare för dig. På triangeln.com har vi kakor som visar om du besökt sidan tidigare, samt för att få statistik på antalet besökare via Google Analytics. Inga personuppgifter lagras. ?Du kan ställa in din webbläsare och bestämma om du vill ha kakor eller om du inte vill ha kakor. Du kan också välja att datorn ska fråga om du vill ha kaka varje gång en kaka är på väg.

Mer information finns på www.pts.se.

Ansvarsfriskrivning/Disclaimer

  1. Triangelns Företagarförening och dess web-plats (här kallad triangeln.com) är mån om att all information som finns på denna web-sida är korrekt och seriös. Dock rör det sig i många fall om information från tredje part, varför triangeln.com inte kan lämna garantier för att all information på denna web-plats är korrekt.
  2. Respektive innehavare av de web-platser som har länkar på triangeln.com är ensamt ansvariga för dessa web-platsers innehåll. triangeln.com kan alltså inte göras ansvarig för eventuella felaktigheter i informationen på dessa web-platser.
  3. Informationen på triangeln.com kan ändras utan förvarning, för vilket triangeln.com inte kan hållas ansvarig.

Upphovsrättsskydd/Copyright

Allt material, såväl texter som bilder, som förekommer på triangeln.com är skyddade av lagen om upphovsrätt. Mångfaldigande, kopiering, överföring eller varje annan form av utnyttjande av materialet - såväl för kommersiella som icke-kommersiella ändamål - är förbjuden och förutsätter tillstånd av samtliga berörda parter såsom triangeln.com, externa arrangörer, fotomodeller, fotografer, textförfattare m fl.

Butik

MÅN - FRE 10-20|LÖR - SÖN 10-18|ÖVRIGA ÖPPETTIDER

26 oktober Extra Kvällsöppet 10-22
4 november Alla helgons dag 10 - 18
3 december Julstart 10 - 18
23 december Lille julafton 10 - 18
24 december Julafton 10 - 14
25 december Juldagen Stängt
26 december Annandag jul 10 - 18
31 december Nyårsafton 10 - 16
01 januari Nyårsdag Stängt
05 januari Trettondagsafton 10 - 18
06 januari Trettondagen  10 - 18

P-HUSET: 00-24

Webhallen

Webhallen är en av Nordens ledande återförsäljare med cirka 30 fysiska butiker och onlineförsäljning, och har snabbt blivit förstahandsvalet för gamers och teknikintresserade. Med över 40 000 artiklar i sortimentet hittar du allt för familjen inom hemelektronik, spel, datorkomponenter, vitvaror, barnprodukter och mycket mer. Dessutom har vi alltid samma låga pris i butik som på nätet.

 

Webhallen hade sin begynnelse som ett litet källarföretag 1999 men har genom konstant tillväxt och expansion etablerat sig som en tungviktare i branschen, utan att vi som jobbar på Webhallen har glömt våra rötter som hårdvaru- och spelentusiaster. Välkommen till Webhallen där du erbjuds ett stort utbud till låga priser och en kunnig personal som hjälper dig att hitta dina produkter. Lägg din order på Webhallen.com eller handla direkt i butik.

Läs artikeln om Webhallen här.

 Välkommen in till Webhallen på entréplan!

Kontaktuppgifter
 Adress:Webhallen
S. Förstadsgatan 41
211 43 Malmö 
 Telefon:08 - 673 60 00
 E-post:info@webhallen.com
 Hemsida: webhallen.se
 Facebook: Webhallen
Instagram:Webhallen

 

Aktuella kampanjer
Erbjudanden

Här hittar du oss

Webhallen

Våra butiker