Villervalla | Färg, form och fartfyllt hos Villervalla

Om cookies

triangeln.com använder sig av s k ”cookies” eller ”kakor”. Detta är små filer som lagras i din dators webläsare. Syftet med dessa är att göra besöket på triangeln.com enklare för dig. På triangeln.com har vi kakor som visar om du besökt sidan tidigare, samt för att få statistik på antalet besökare via Google Analytics. Inga personuppgifter lagras. ?Du kan ställa in din webbläsare och bestämma om du vill ha kakor eller om du inte vill ha kakor. Du kan också välja att datorn ska fråga om du vill ha kaka varje gång en kaka är på väg.

Mer information finns på www.pts.se.

Ansvarsfriskrivning/Disclaimer

  1. Triangelns Företagarförening och dess web-plats (här kallad triangeln.com) är mån om att all information som finns på denna web-sida är korrekt och seriös. Dock rör det sig i många fall om information från tredje part, varför triangeln.com inte kan lämna garantier för att all information på denna web-plats är korrekt.
  2. Respektive innehavare av de web-platser som har länkar på triangeln.com är ensamt ansvariga för dessa web-platsers innehåll. triangeln.com kan alltså inte göras ansvarig för eventuella felaktigheter i informationen på dessa web-platser.
  3. Informationen på triangeln.com kan ändras utan förvarning, för vilket triangeln.com inte kan hållas ansvarig.

Upphovsrättsskydd/Copyright

Allt material, såväl texter som bilder, som förekommer på triangeln.com är skyddade av lagen om upphovsrätt. Mångfaldigande, kopiering, överföring eller varje annan form av utnyttjande av materialet - såväl för kommersiella som icke-kommersiella ändamål - är förbjuden och förutsätter tillstånd av samtliga berörda parter såsom triangeln.com, externa arrangörer, fotomodeller, fotografer, textförfattare m fl.

Butik

MÅN - FRE 10-20|LÖR - SÖN 10-18|ÖVRIGA ÖPPETTIDER

Långfredagen  30/3 10.00-18.00
Påskdagen
        1/4  10.00-18.00 
Annandag påsk 2/4  10.00- 18.00
Första maj         1/5  10.00- 18.00

 

P-HUSET: 00-24

Färg, form och fartfyllt hos Villervalla

Letar du efter lekfulla barnkläder? Välkommen till Villervalla.
– Hos oss kan du mixa och matcha, både mönster och färger, säger Anastasia Spiriadou och hänger upp ännu en rad av färgglada tröjor med stjärnmönster i den färgsprakande butiken på entréplan på Triangeln.

Randigt, prickigt, rutigt, stjärnmönstrat och i alla tänkbara färger. Oavsett om det är skaljackor och slitstarka byxor till förskolan eller finkläder till kalas är det färgglatt och lekfullt som gäller hos Villervalla.

– På Villervalla hittar du inga kläder för flickor eller pojkar för vi tänker att alla barn passar i alla färger så här är det fritt fram att mixa och matcha, förklarar Anastasia som trivs bäst när det är många kunder i den lilla butiken på entréplan.

– Det händer alltid mycket på Triangeln och allra roligast är det när någon oväntat hittar oss, säger Anastasia. Vi hjälper ofta kunder att hitta passande presenter till både nyfödda och upp i åldrarna. När man ser stoltheten i blicken samtidigt som vi slår in paketet då känns det som bäst!

Villervalla har ett helhetstänk när det gäller miljö och hållbarhet. Många av plaggen är tillverkade i Oeko-Tex certifierade fabriker, det garanterar att de är giftfria berättar Anastasia och visar både ytterkläder och inomhuskläder i miljövänliga material.

– Just att vi har ekologiska kläder känns extra bra med tanke på att det är barn som ska använda dem. Barnen fastnar för vår design och färgerna och de medvetna föräldrarna gillar även att plaggen håller tvätt efter tvätt - bra både för plånbok och miljö!

Anastasia har lång erfarenhet av att hjälpa kunder i butik men det var när Villervalla öppnade på Triangeln våren 2015 som hon fick jobba helt och hållet med barnkläder.

– Villervalla blev en helt ny värld för mig! Den bästa delen av mitt jobb är att möta både barn och vuxna och att se hur många som kommer tillbaka till oss gång på gång, säger Anastasia som gärna ger både råd och hjälp i jakten på barnkläder, men även lugn och ro för de som själva vill strosa omkring.

Färg, mönster och kontraster är viktigt för utveckling av synsinnet hos små barn, förr trodde man att leksaker helst skulle vara svartvita men det har visat sig vara tvärtom – varje gång ett barn tittar på något spännande stimuleras synutvecklingen. Man brukar säga att även vuxna påverkas positivt av starka färger och det märker Anastasia.

– Många reagerar direkt på att det är så härligt med mycket färg och att man blir man pigg av att komma in här. Det är precis den känslan vi vill ha. Färgsprakande och inspirerande!

 

Anastasias tre tips

Anastasias Tre bästa

Barn växer så det knakar och från en dag till en annan behövs det nya kläder. Anastasia Spiriadou ger sina bästa tips när du ska välja barnkläder!

Lekfullt

Låt barn vara barn. De gillar ofta mönster och former, låt dem vara med och välja!”

Färgglatt

”Barn passar i alla färger, mixa och matcha för nya härliga kombinationer.”

Hållbart

”Satsa på kläder som är giftfria och ekologiska. Har de även hög kvalitet så håller de tvätt efter tvätt.”