Sostrenegrene_story

Om cookies

triangeln.com använder sig av s k ”cookies” eller ”kakor”. Detta är små filer som lagras i din dators webläsare. Syftet med dessa är att göra besöket på triangeln.com enklare för dig. På triangeln.com har vi kakor som visar om du besökt sidan tidigare, samt för att få statistik på antalet besökare via Google Analytics. Inga personuppgifter lagras. ?Du kan ställa in din webbläsare och bestämma om du vill ha kakor eller om du inte vill ha kakor. Du kan också välja att datorn ska fråga om du vill ha kaka varje gång en kaka är på väg.

Mer information finns på www.pts.se.

Ansvarsfriskrivning/Disclaimer

  1. Triangelns Företagarförening och dess web-plats (här kallad triangeln.com) är mån om att all information som finns på denna web-sida är korrekt och seriös. Dock rör det sig i många fall om information från tredje part, varför triangeln.com inte kan lämna garantier för att all information på denna web-plats är korrekt.
  2. Respektive innehavare av de web-platser som har länkar på triangeln.com är ensamt ansvariga för dessa web-platsers innehåll. triangeln.com kan alltså inte göras ansvarig för eventuella felaktigheter i informationen på dessa web-platser.
  3. Informationen på triangeln.com kan ändras utan förvarning, för vilket triangeln.com inte kan hållas ansvarig.

Upphovsrättsskydd/Copyright

Allt material, såväl texter som bilder, som förekommer på triangeln.com är skyddade av lagen om upphovsrätt. Mångfaldigande, kopiering, överföring eller varje annan form av utnyttjande av materialet - såväl för kommersiella som icke-kommersiella ändamål - är förbjuden och förutsätter tillstånd av samtliga berörda parter såsom triangeln.com, externa arrangörer, fotomodeller, fotografer, textförfattare m fl.

Butik

MÅN - FRE 10-20|LÖR - SÖN 10-18|ÖVRIGA ÖPPETTIDER

Nationaldagen           6/6 10.00-18.00
Midsommarafton     22/6 10.00-14.00
Midsommardagen 23/6 Stängt
Lille julafton           23/12 10.00-18.00
Julafton                  24/12 10.00-14.00
Juldagen              25/12 Stängt
Annandag jul         26/12 10.00-18.00
Nyårsafton             31/12 10.00-16.00

2019
Nyårsdagen             1/1 Stängt
Trettondagsafton       5/1 10.00-18.00
Trettondagen             6/1 10.00-18.00

 

P-HUSET: 00-24

Søstrene Grene –
Pyssel, party, presenter - allt hittar du på plan 2

– Till oss på Søstrene Grene kan du komma in med eller utan idéer. Här blir du inspirerad, säger butikschefen Fi Olofsson som lovar både överraskande aha-upplevelser, en injektion för din kreativitet och att du hittar just det du behöver i vardagen.

Fi rör sig snabbt bland de sprängfyllda hyllorna med lakrits, karameller och choklad och rättar till några förpackningar med kryddor i farten samtidigt som hon ser till att det är påfyllt med nudlar, oliver och oljor.
– Våra kunder är lika varierande som vårt utbud! Här möts unga, pensionärer och föräldrar, berättar Fi som tror att det både är priset och den uppsjö av olika produkter som lockar hos Søstrene Grene. 

– Många kommer hit för inspiration. De vet att här kan de hitta det mesta och andra kommer hit för en enda favoritprodukt. Jag hade precis en man här idag som kom in för att köpa ett måttband men han fick även med sig ett nytt överkast.

Pappersprodukter av alla de slag har sin självklara plats i butiken berättar Fi:
– Titta så enkelt du själv kan börja skapa! Med några omålade pappersaskar, pärlor, färger och ett set med målarpenslar kan du köra igång. Jag tror alla mår bra av att vara kreativa och behöver du inspiration så kolla vår webb där vi publicerar “Do it yourself”-filmer.

– Det bästa med Triangeln är att här möter jag både spontana kunder, lunchbesökare och de som bor i närheten. Det är en riktig citygalleria med bra läge nära bussar, tåg och parkering, säger Fi och menar att det finns inget bättre än att få hjälpa till med idéer och ge dekorationstips till en födelsedagsfest eller kanske ett bröllop.
– När kunden sen kommer tillbaka och berättar hur det blev är fantastiskt! Och att vi får nya varor varje vecka gör det verkligen lätt att hälsa kunderna välkomna tillbaka.

Tre tips på perfekta presenter!

Tillfällena är många då du måste ge dig ut på jakt efter paket. Fi tipsar om tre perfekta presenter.  

1. Ljus ljus ljus!
Ljus. ljusstakar eller ljuskoppar går inte att ha för många av och passar i alla hem oavsett inredning och stil i övrigt.

2. Kombinera och fyll en korg!
Litet och lyxigt eller storslaget eller speciellt? Köp och dekorera en korg och fyll den med allt från godis, te och kryddor eller pennor, pyssel och inredningsdetaljer.

3. Kreativitet är kul!
D.I.Y. - trenden är stor. Att ge ett litet kit med målarsaker som en canvas, färgset och penslar är en uppskattad gåva som gör det möjligt att själv vara kreativ.