Slojddetaljer

Om cookies

triangeln.com använder sig av s k ”cookies” eller ”kakor”. Detta är små filer som lagras i din dators webläsare. Syftet med dessa är att göra besöket på triangeln.com enklare för dig. På triangeln.com har vi kakor som visar om du besökt sidan tidigare, samt för att få statistik på antalet besökare via Google Analytics. Inga personuppgifter lagras. ?Du kan ställa in din webbläsare och bestämma om du vill ha kakor eller om du inte vill ha kakor. Du kan också välja att datorn ska fråga om du vill ha kaka varje gång en kaka är på väg.

Mer information finns på www.pts.se.

Ansvarsfriskrivning/Disclaimer

  1. Triangelns Företagarförening och dess web-plats (här kallad triangeln.com) är mån om att all information som finns på denna web-sida är korrekt och seriös. Dock rör det sig i många fall om information från tredje part, varför triangeln.com inte kan lämna garantier för att all information på denna web-plats är korrekt.
  2. Respektive innehavare av de web-platser som har länkar på triangeln.com är ensamt ansvariga för dessa web-platsers innehåll. triangeln.com kan alltså inte göras ansvarig för eventuella felaktigheter i informationen på dessa web-platser.
  3. Informationen på triangeln.com kan ändras utan förvarning, för vilket triangeln.com inte kan hållas ansvarig.

Upphovsrättsskydd/Copyright

Allt material, såväl texter som bilder, som förekommer på triangeln.com är skyddade av lagen om upphovsrätt. Mångfaldigande, kopiering, överföring eller varje annan form av utnyttjande av materialet - såväl för kommersiella som icke-kommersiella ändamål - är förbjuden och förutsätter tillstånd av samtliga berörda parter såsom triangeln.com, externa arrangörer, fotomodeller, fotografer, textförfattare m fl.

Butik

MÅN - FRE 10-20|LÖR - SÖN 10-18|ÖVRIGA ÖPPETTIDER

Nationaldagen           6/6 10.00-18.00
Midsommarafton     22/6 10.00-14.00
Midsommardagen 23/6 Stängt
Lille julafton           23/12 10.00-18.00
Julafton                  24/12 10.00-14.00
Juldagen              25/12 Stängt
Annandag jul         26/12 10.00-18.00
Nyårsafton             31/12 10.00-16.00

2019
Nyårsdagen             1/1 Stängt
Trettondagsafton       5/1 10.00-18.00
Trettondagen             6/1 10.00-18.00

 

P-HUSET: 00-24

Slöjd-Detaljer –
Sprängfyllt av kreativitet, kunskap och material

Med en mängd olika spännande material, färger, detaljer och udda specialverktyg är det lätt att bli överväldigad hos Slöjd-Detaljer på plan 2.  
– Här lever och andas det kreativitet! Vi har tusentals produkter men hjälper dig gärna att hitta rätt och upptäcka allt som finns. Alla du möter hos oss har både ett stort intresse och stor kunskap.

Trä- och metallslöjd, textil- och läderslöjd, bild och konst, målning och dekoration. Att låta blicken svepa längs med väggarna och hyllorna hos Slöjd-Detaljer gör att fantasin lätt skenar iväg och att idéer poppar upp. Oavsett om du har en seriös hobby, gedigen kunskap och snabbt vill ge utlopp för en kreativ idé hälsar Marianne Hellström med personal dig välkommen.

– Allt behöver inte vara så fint och perfekt från början. Glädjen ligger i att skapa och göra något med händerna. Det finns ett otroligt sug efter att skapa själv, då krävs härliga material och rätt verktyg, berättar Marianne som själv har en gissning om varför:
– Vi lever i en stressig värld och att pyssla och skapa ger avkoppling både för hjärna och kropp.

Till Slöjd-Detaljers välfyllda butik på Triangeln hittar kreatörer, hobbyskapare, slöjdlärare och professionella inom teatervärlden.
– Malmö Opera är en av våra största kunder. Många kommer hit just för att de inte hittat det de söker någon annanstans.

Butiken har Skånes största utbud inom läderslöjd, ett material med möjligheter som allt fler har upptäckt.
– Att skapa med läder är otroligt roligt och fritt och de riktigt duktiga verkar inte ha några gränser för vad de lyckas skapa. Allt från väskor och knivfodral till skärp, personliga accessoarer och avancerade smycken.

Slöjd-Detaljer även pysselmaterial perfekt för barnfamiljer på jakt efter några skärmfria timmar tillsammans.
– Här hittar du allt från klassiska pärlor, pärlplattor, piprensare och lera till en uppsjö av pysselset där allt ingår. För barnfamiljer ska det vara lätt att komma igång och våra pysselkit är populära på barnkalas.

– De med smala hobbies handlar mycket, ofta och gärna. Och det är lika härligt att möta äldre damer som blir helt saliga när de hittar rätt garn som att se någon som för första gången har fyllt en påse med material och verktyg och veta att de har ett härligt skapande framför sig.

Släpp loss din kreativitet!

D.I.Y.-trenden är stor och samlar allt ifrån pysslande småbarnsföräldrar till seriösa utövare som både skapar och säljer unika hantverk. Marianne på Slöjd-Detaljer tipsar om tre spännande material.

Vad du vill med Worbla!
Worbla är ett nytt spännande termoplastiskt material som du värmer med vatten eller varmluftpistol. Worbla kan förändras i oändlighet när det värms upp, är giftfritt och kan målas när du är klar.

Skapa med skinn och läder!
Känns knepigare än vad det är – att skapa med läder är otroligt populärt. Satsa på några bra grundverktyg som lädersax, håltång och läderpuns att dekorera med.

Lekande lätt med lera!
Do&Dry-lera, cementlera, lergodslera och modellera i vackra färger som gul, orange, röd , rosa, cerise, ljusgrön, mörkgrön, mörkblå och blå. Lera är ett lättarbetat och smidigt material att jobba med och endast fantasin sätter gränsen för vad du kan skapa.