Lundbergs

Om cookies

triangeln.com använder sig av s k ”cookies” eller ”kakor”. Detta är små filer som lagras i din dators webläsare. Syftet med dessa är att göra besöket på triangeln.com enklare för dig. På triangeln.com har vi kakor som visar om du besökt sidan tidigare, samt för att få statistik på antalet besökare via Google Analytics. Inga personuppgifter lagras. ?Du kan ställa in din webbläsare och bestämma om du vill ha kakor eller om du inte vill ha kakor. Du kan också välja att datorn ska fråga om du vill ha kaka varje gång en kaka är på väg.

Mer information finns på www.pts.se.

Ansvarsfriskrivning/Disclaimer

  1. Triangelns Företagarförening och dess web-plats (här kallad triangeln.com) är mån om att all information som finns på denna web-sida är korrekt och seriös. Dock rör det sig i många fall om information från tredje part, varför triangeln.com inte kan lämna garantier för att all information på denna web-plats är korrekt.
  2. Respektive innehavare av de web-platser som har länkar på triangeln.com är ensamt ansvariga för dessa web-platsers innehåll. triangeln.com kan alltså inte göras ansvarig för eventuella felaktigheter i informationen på dessa web-platser.
  3. Informationen på triangeln.com kan ändras utan förvarning, för vilket triangeln.com inte kan hållas ansvarig.

Upphovsrättsskydd/Copyright

Allt material, såväl texter som bilder, som förekommer på triangeln.com är skyddade av lagen om upphovsrätt. Mångfaldigande, kopiering, överföring eller varje annan form av utnyttjande av materialet - såväl för kommersiella som icke-kommersiella ändamål - är förbjuden och förutsätter tillstånd av samtliga berörda parter såsom triangeln.com, externa arrangörer, fotomodeller, fotografer, textförfattare m fl.

Butik

MÅN - FRE 10-20|LÖR - SÖN 10-18|ÖVRIGA ÖPPETTIDER

Nationaldagen           6/6 10.00-18.00
Midsommarafton     22/6 10.00-14.00
Midsommardagen 23/6 Stängt
Lille julafton           23/12 10.00-18.00
Julafton                  24/12 10.00-14.00
Juldagen              25/12 Stängt
Annandag jul         26/12 10.00-18.00
Nyårsafton             31/12 10.00-16.00

2019
Nyårsdagen             1/1 Stängt
Trettondagsafton       5/1 10.00-18.00
Trettondagen             6/1 10.00-18.00

 

P-HUSET: 00-24

Lundbergs
Väskor och handskar med funktion och finess 

Hos Lundbergs är väggar och hyllor fulla av alla tänkbara väskor och ett heltäckande utbud av handskar.
– Här kan du själv upptäcka och välja, och vi visar gärna nyheter och kombinationer, säger Camilla Cederås, butikschef.

Att välja väska handlar om beteende. Moderna businessväskor har självklart fack för både datorer och läsplattor. Camillas personliga favorit är öppna väskmodeller med större fack.
– Färre innerfack gör väskan mjukare och mer följsam. Vardagsväskan är viktig! Gillar du ordning och reda ska du välja en med flera fack.

Kabinväska, hård eller mjuk? Utbudet av resväskor är stort och priserna skiljer sig åt.
– Material och tillverkningsmetod påverkar priset. Idag finns väskor som är både lätta, tunna och riktigt tåliga. Satsa på kvalitet om du reser ofta.

Flera av butikens färgstarka och mönstrade barnväskor pryds av välkända figurer från tecknade filmer. Att välja barnväska kan verka lekande lätt.
– Köp en ryggsäck som är lagom stor för barnets rygg och som slutar i svanken med ett bröstband som hjälper barnet att bära ryggsäcken korrekt.

Lundbergs som från början var en renodlad butik för handskar har än i dag ett stort utbud.
– Alla våra handskar är tillverkade av läder. En handske ska sitta riktigt, riktigt tajt. Den formar och töjer sig efter din hand redan efter någon dag, säger Camilla och visar upp utbudet av tunna handskar, både ofodrade och de med ett tunt sidenfoder. För frusna fingrar finns flera värmande foder att välja mellan.
– Tidig höst räcker det med ett tunt fleecefoder. Välj foder i stickat ull eller cashmere för en lite lyxigare känsla vid kallare dagar. Lammpäls är absolut varmast.

Handskar är en enkel detalj att liva upp mörka ytterkläder med. Camilla plockar fram några av årets mer färgstarka modeller.
– Färger som lila, bordeaux och orange kommer allt mer. Och en färgglad handske lyser ju upp vilken murrig vinterjacka som helst!

SÅ VÅRDAR DU DINA FAVORITER
Att vårda sina ägodelar är både smart och hållbart. Camilla ger sina bästa tips!

Skydda skinnet!
Ska du sätta undan din fina skinnväska en säsong – fyll den med tidningspapper och lägg den i en tygkasse så behåller den sin form. 

Smörj!
Behandla gärna din skinnväska med ett vegetabiliskt fett några gånger per år så håller den sig riktigt fin längre.

Håll dina handskar fina!
En ljus handske kan bli lite missfärgad i fingertopparna. Vi har en tvål speciellt framtagen för att tvätta handskar.