India_story

Om cookies

triangeln.com använder sig av s k ”cookies” eller ”kakor”. Detta är små filer som lagras i din dators webläsare. Syftet med dessa är att göra besöket på triangeln.com enklare för dig. På triangeln.com har vi kakor som visar om du besökt sidan tidigare, samt för att få statistik på antalet besökare via Google Analytics. Inga personuppgifter lagras. ?Du kan ställa in din webbläsare och bestämma om du vill ha kakor eller om du inte vill ha kakor. Du kan också välja att datorn ska fråga om du vill ha kaka varje gång en kaka är på väg.

Mer information finns på www.pts.se.

Ansvarsfriskrivning/Disclaimer

  1. Triangelns Företagarförening och dess web-plats (här kallad triangeln.com) är mån om att all information som finns på denna web-sida är korrekt och seriös. Dock rör det sig i många fall om information från tredje part, varför triangeln.com inte kan lämna garantier för att all information på denna web-plats är korrekt.
  2. Respektive innehavare av de web-platser som har länkar på triangeln.com är ensamt ansvariga för dessa web-platsers innehåll. triangeln.com kan alltså inte göras ansvarig för eventuella felaktigheter i informationen på dessa web-platser.
  3. Informationen på triangeln.com kan ändras utan förvarning, för vilket triangeln.com inte kan hållas ansvarig.

Upphovsrättsskydd/Copyright

Allt material, såväl texter som bilder, som förekommer på triangeln.com är skyddade av lagen om upphovsrätt. Mångfaldigande, kopiering, överföring eller varje annan form av utnyttjande av materialet - såväl för kommersiella som icke-kommersiella ändamål - är förbjuden och förutsätter tillstånd av samtliga berörda parter såsom triangeln.com, externa arrangörer, fotomodeller, fotografer, textförfattare m fl.

Butik

MÅN - FRE 10-20|LÖR - SÖN 10-18|ÖVRIGA ÖPPETTIDER

Nationaldagen           6/6 10.00-18.00
Midsommarafton     22/6 10.00-14.00
Midsommardagen 23/6 Stängt
Lille julafton           23/12 10.00-18.00
Julafton                  24/12 10.00-14.00
Juldagen              25/12 Stängt
Annandag jul         26/12 10.00-18.00
Nyårsafton             31/12 10.00-16.00

2019
Nyårsdagen             1/1 Stängt
Trettondagsafton       5/1 10.00-18.00
Trettondagen             6/1 10.00-18.00

 

P-HUSET: 00-24

India –
En salig mängd örhängen och smycken  

Har du hört talas om töjsmycken, dermal anchors och bananabells? Eller kanske en labretstav? Hos India kan du som är nyfiken få reda på allt du vill om piercing och piercingsmycken men även hitta mindre uppseendeväckande smycken för alla tänkbara tillfällen.

Butiken med tusentals silverörhängen och smycken hittar du på Triangelns entréplan.  
– Vi är fyra fantastiska tjejer i vårt team med olika bakgrund och stilar och vi är som våra kunder - alla har sin individuella smak, säger Cindy och berättar om ett av dagens första kundmöte.
– Jag tog emot en något äldre tveksam dam som trodde att vi bara sålde piercingsmycken. Men jag visade snabbt upp lite olika kollektioner av smycken och det slutade med att hon förvånade mig och valde ett par rätt så vågade örhängen från Tawapa. När hon gick sa hon: “ni har ju verkligen allt”.

Cindy har precis vidareutbildat sig till piercare.
– Det var den pusselbiten som fattades för mig. Att jag har stannat så länge är bevis på att jag trivs med alla olika slags människor jag möter och jag har får ett fantastisk stöd och uppmuntran till personlig utveckling, vilket är viktigt för mig och som gör att kunderna alltid får bästa service!

Allt fler piercar sig och trenden att våga har smugit sig in i alla åldrar.
– Det är inte bara det att folk vågar mer. Jag tror att det har blivit mer accepterat både med tauteringar och piercing i samhället. Att uttrycka sig individuellt uppskattas! Och på många arbetsplatser har regler kring vad man får bära blivit lite enklare.

Cindy tycker det är härligt att möta självsäkra kunder som är säkra på sin stil. Men samtidigt tycker hon verkligen inte att det är fegt att fundera och tveka innan man gör en piercing.
– Gå hem, bestäm dig och kom tillbaka! Jag vill inte pierca någon som tagit ett för snabbt beslut. Testa med en fejkpiercing först, bär den hemma och känn in hur du själv känner.

Förutom några piercings pryds Cindys arm av tatueringar med namnen på hennes barn och de datum de föddes. Att smycka sin kropp kan tyckas ytligt men Cindy ser många skäl och möter ofta personliga historier.
– Det finns många olika skäl till att smycka sig på olika sätt. Jag har kunder som firar sin viktnedgång med att göra en navelpiercing, andra vill dölja ärrvävnad och för en del är det ett första steg att med stolthet visa upp sin kropp.

Har du tröttnat på ditt snirkliga “Carpe Diem” på överarmen? Eller känns delfinen i solnedgång eller hjärtat med namnet på ditt livs kärlek i inte helt rätt längre? Från i höst erbjuder India möjligheten att bleka och ta bort tatueringar.
– Vi har redan bokningar här på Triangeln och vi kommer ha en lasermaskin i världsklass!

Cindy på India ger tre tips för dig som vill pierca dig:

 

1. Fråga! Även om allt fler piercar sig finns det säker något du undrar över. Vi berättar och visar gärna. 

2. Fundera! Ge dig själv tid att tänka efter innan du bokar tid för piercing. Testa med en fejkpiercing först, bär den hemma och känn in hur det känns. 

3. Våga! När du väl bestämt dig, våga testa olika stilar på piercingsmycken. Vi har allt från enkla smycken till vardags och mer orginella och uppseendeväckande.