Footstreet_artikel

Om cookies

triangeln.com använder sig av s k ”cookies” eller ”kakor”. Detta är små filer som lagras i din dators webläsare. Syftet med dessa är att göra besöket på triangeln.com enklare för dig. På triangeln.com har vi kakor som visar om du besökt sidan tidigare, samt för att få statistik på antalet besökare via Google Analytics. Inga personuppgifter lagras. ?Du kan ställa in din webbläsare och bestämma om du vill ha kakor eller om du inte vill ha kakor. Du kan också välja att datorn ska fråga om du vill ha kaka varje gång en kaka är på väg.

Mer information finns på www.pts.se.

Ansvarsfriskrivning/Disclaimer

  1. Triangelns Företagarförening och dess web-plats (här kallad triangeln.com) är mån om att all information som finns på denna web-sida är korrekt och seriös. Dock rör det sig i många fall om information från tredje part, varför triangeln.com inte kan lämna garantier för att all information på denna web-plats är korrekt.
  2. Respektive innehavare av de web-platser som har länkar på triangeln.com är ensamt ansvariga för dessa web-platsers innehåll. triangeln.com kan alltså inte göras ansvarig för eventuella felaktigheter i informationen på dessa web-platser.
  3. Informationen på triangeln.com kan ändras utan förvarning, för vilket triangeln.com inte kan hållas ansvarig.

Upphovsrättsskydd/Copyright

Allt material, såväl texter som bilder, som förekommer på triangeln.com är skyddade av lagen om upphovsrätt. Mångfaldigande, kopiering, överföring eller varje annan form av utnyttjande av materialet - såväl för kommersiella som icke-kommersiella ändamål - är förbjuden och förutsätter tillstånd av samtliga berörda parter såsom triangeln.com, externa arrangörer, fotomodeller, fotografer, textförfattare m fl.

Butik

MÅN - FRE 10-20|LÖR - SÖN 10-18|ÖVRIGA ÖPPETTIDER

Nationaldagen           6/6 10.00-18.00
Midsommarafton     22/6 10.00-14.00
Midsommardagen 23/6 Stängt
Lille julafton           23/12 10.00-18.00
Julafton                  24/12 10.00-14.00
Juldagen              25/12 Stängt
Annandag jul         26/12 10.00-18.00
Nyårsafton             31/12 10.00-16.00

2019
Nyårsdagen             1/1 Stängt
Trettondagsafton       5/1 10.00-18.00
Trettondagen             6/1 10.00-18.00

 

P-HUSET: 00-24

Foot Street
Färgstarka sneakers och formstarkt sportmode

Välkända märken, specialimporterade rariteter och design. Hos Can Ingecul som driver Foot Street på plan 2 på Triangeln är det sportmode och sneakers som gäller.
– Idag känns det som om alla vill gå i sneakers, det är ju både sköna och snygga skor.

Söker du stilrena eller speciella, unika eller diskreta? Can visar snabbt upp olika stilar och prisklasser bland de över femhundra olika modellerna som fyller butiken.
– De som är i övre medelåldern och köper skor hos mig har själva burit sneakers sen de var barn. Den dyraste vi har just nu är nog en Air Jordan för närmare tvåtusen. Det brukar vara just yngre samlare som vill ha de olika serierna, och gärna i flera olika färger.

– En hel del av våra kunder är riktiga kännare som vet att vi försöker ta in det de vill ha, berättar Can och ställer upp några av de senast inkomna modellerna i vitt från Adidas och justerar snörena på ett par klarröda Converse.

Från femtio till drygt två hundra kvadratmeter skor och kläder har Foot street gått från att vara en liten till stor butik med plats även för skosnören, strumpor, kepsar och rengöringsprodukter för skor.
– Att vi har stannat kvar här på Triangeln så länge har varit en framgångsfaktor, människor hittar hit till oss, berättar Can som drivit butiken sedan starten 2007 och själv är uppvuxen i Malmö.
– Jag fattar verkligen att det kan vara en stor grej att köpa rätt sneakers. Det finns ungdomar som kommer hit ofta och kikar, provar och kollar innan de gör sitt köp.

Det sportmode du hittar hos Foot Street har inte mycket gemensamt med de stora kedjornas kläder för sport och idrott förklarar Can. Han visar några plagg där design, färg, rätt snitt och uttryck är det som gäller, inte funktionen, och viktigast av allt - att kläderna går att matcha till sneakers.
– Förr bytte många stil vid en viss ålder men gränserna har suddats ut. Våra hoodtröjor är otroligt populära, säger Can som själv gillar att kombinera färgstarka kläder och sneakers.
– Jag har kunder som har koll på alla nya trender och skomodeller. Själv har jag inte så många skor egentligen, jämfört med vissa jag träffar här på Foot Street som har hundratals!

sköna, snygga eller både och? Can ger tre tips för dig som vill välja rätt sneakers.

 

1. Titta!
Utgå från vad du själv tycker är snyggt, välj först med ögonen och börjar prova sen.

2. Prova!
Oavsett hur snygga dina sneakers är måste de även vara sköna. Ha koll på inte bara hur de ser ut utan även hur de känns.

3. Våga färg!
Svarta och vita sneakers är alltid storsäljare och passar till allt, men våga även testa att färgstarka och mönstrade sneakers för ett unikt uttryck.

 

Just nu får du 20% rabatt på ett helt köp vid uppvisande av denna artikel eller bild hos Footstreet.
(Gäller t.o.m. 9 okt 2016)