Espressomaker

Om cookies

triangeln.com använder sig av s k ”cookies” eller ”kakor”. Detta är små filer som lagras i din dators webläsare. Syftet med dessa är att göra besöket på triangeln.com enklare för dig. På triangeln.com har vi kakor som visar om du besökt sidan tidigare, samt för att få statistik på antalet besökare via Google Analytics. Inga personuppgifter lagras. ?Du kan ställa in din webbläsare och bestämma om du vill ha kakor eller om du inte vill ha kakor. Du kan också välja att datorn ska fråga om du vill ha kaka varje gång en kaka är på väg.

Mer information finns på www.pts.se.

Ansvarsfriskrivning/Disclaimer

  1. Triangelns Företagarförening och dess web-plats (här kallad triangeln.com) är mån om att all information som finns på denna web-sida är korrekt och seriös. Dock rör det sig i många fall om information från tredje part, varför triangeln.com inte kan lämna garantier för att all information på denna web-plats är korrekt.
  2. Respektive innehavare av de web-platser som har länkar på triangeln.com är ensamt ansvariga för dessa web-platsers innehåll. triangeln.com kan alltså inte göras ansvarig för eventuella felaktigheter i informationen på dessa web-platser.
  3. Informationen på triangeln.com kan ändras utan förvarning, för vilket triangeln.com inte kan hållas ansvarig.

Upphovsrättsskydd/Copyright

Allt material, såväl texter som bilder, som förekommer på triangeln.com är skyddade av lagen om upphovsrätt. Mångfaldigande, kopiering, överföring eller varje annan form av utnyttjande av materialet - såväl för kommersiella som icke-kommersiella ändamål - är förbjuden och förutsätter tillstånd av samtliga berörda parter såsom triangeln.com, externa arrangörer, fotomodeller, fotografer, textförfattare m fl.

Butik

MÅN - FRE 10-20|LÖR - SÖN 10-18|ÖVRIGA ÖPPETTIDER

Nationaldagen           6/6 10.00-18.00
Midsommarafton     22/6 10.00-14.00
Midsommardagen 23/6 Stängt
Lille julafton           23/12 10.00-18.00
Julafton                  24/12 10.00-14.00
Juldagen              25/12 Stängt
Annandag jul         26/12 10.00-18.00
Nyårsafton             31/12 10.00-16.00

2019
Nyårsdagen             1/1 Stängt
Trettondagsafton       5/1 10.00-18.00
Trettondagen             6/1 10.00-18.00

 

P-HUSET: 00-24

Espresso Maker
En god paus

Behöver du lite energi under shoppingrundan? Unna dig en matig macka, en bit gudomlig cheesecake eller fyll på med en kopp välbrygt kaffe.

Med uppåt tjugo platser och en variationsrik meny välkomnar Espresso Maker med Sara Hägglund bakom disken både folk i farten som kommer för en take away kaffe och de som tar en lång, stärkande shoppingfika.  
– Allt fler och fler både fikar och äter måltider ute. Med alla val här på Triangeln slipper du ju stressa hem, handla, laga mat och diska och kan dessutom fortsätta din shoppingtur med ny energi.  

Sara har drivit café sedan mitten av 90-talet och även om mat och dryck är ett stort intresse är det mer som lockar med jobbet och att driva Espresso Maker.
– Jag älskar att ge bra service och att höra skratt vilket är något jag alltid kan göra här.

Hos Espresso Maker är det ett speciellt erbjudande som dessutom gäller hela dagen som är storfavoriten: en macka med salami och brieost och en stor kaffe latte för 49 kronor.
– Jag har flera gånger försökt att ändra erbjudandet och byta ut mackan men det verkar vara en favoritkombination som vi behåller. När våra gäster säger “samma som vanligt” så vet jag ofta vad jag ska servera.

Mackorna hos Espresso Maker tillagas vid beställning.
– På så sätt är allt väldigt fräscht! Många uppskattar vårt bröd – ett surdegsbröd med linfrö, skrattar Sara som själv har en grillad macka med kycklingröra som favorit.
– Den är både god och matig och jag älskar smaken av gul curry som vi har i curryröran. En del av vår välfyllda smörgåsar blir som en hel egen maträtt i sig när de grillas.

Förutom de matiga mackorna, bakad potatis och varma drycker rymmer menyn även smaksatta frappinos och fruktiga yoghurtsmoothies. Men frågan är om inte cafébesökarnas entusiasm över Espresso Makers cheesecakes är störst
– Titta bara på vår Facebook-film där två tjejer beställer flera bitar på samma gång. De älskade smakerna och jag tror att de gick loss på alla sorters cheesecake vi har.

Sara på Espresso Maker ger sina bästa tips för en matig, stärkande shoppingfika på Triangeln:

Stilla hungern! Ät något varmt som en fylld bakad potatis med någon av våra goda röror till.  

Säg varsågod till sötsuget! Att avrunda en lunch med något sött är härligt. Testa någon av våra krämiga cheesecakes med härligt crunch och färska bär.

Stärk dig med koffein! Slår tröttheten till efter en förmiddag med shopping och en god lunch? Stärk dig med en kopp riktigt gott kaffe så är du snart pigg igen!