Crêperie Bretagne - Triangeln, Malmö

Om cookies

triangeln.com använder sig av s k ”cookies” eller ”kakor”. Detta är små filer som lagras i din dators webläsare. Syftet med dessa är att göra besöket på triangeln.com enklare för dig. På triangeln.com har vi kakor som visar om du besökt sidan tidigare, samt för att få statistik på antalet besökare via Google Analytics. Inga personuppgifter lagras. ?Du kan ställa in din webbläsare och bestämma om du vill ha kakor eller om du inte vill ha kakor. Du kan också välja att datorn ska fråga om du vill ha kaka varje gång en kaka är på väg.

Mer information finns på www.pts.se.

Ansvarsfriskrivning/Disclaimer

  1. Triangelns Företagarförening och dess web-plats (här kallad triangeln.com) är mån om att all information som finns på denna web-sida är korrekt och seriös. Dock rör det sig i många fall om information från tredje part, varför triangeln.com inte kan lämna garantier för att all information på denna web-plats är korrekt.
  2. Respektive innehavare av de web-platser som har länkar på triangeln.com är ensamt ansvariga för dessa web-platsers innehåll. triangeln.com kan alltså inte göras ansvarig för eventuella felaktigheter i informationen på dessa web-platser.
  3. Informationen på triangeln.com kan ändras utan förvarning, för vilket triangeln.com inte kan hållas ansvarig.

Upphovsrättsskydd/Copyright

Allt material, såväl texter som bilder, som förekommer på triangeln.com är skyddade av lagen om upphovsrätt. Mångfaldigande, kopiering, överföring eller varje annan form av utnyttjande av materialet - såväl för kommersiella som icke-kommersiella ändamål - är förbjuden och förutsätter tillstånd av samtliga berörda parter såsom triangeln.com, externa arrangörer, fotomodeller, fotografer, textförfattare m fl.

Butik

MÅN - FRE 10-20|LÖR - SÖN 10-18|ÖVRIGA ÖPPETTIDER

Nationaldagen           6/6 10.00-18.00
Midsommarafton     22/6 10.00-14.00
Midsommardagen 23/6 Stängt
Lille julafton           23/12 10.00-18.00
Julafton                  24/12 10.00-14.00
Juldagen              25/12 Stängt
Annandag jul         26/12 10.00-18.00
Nyårsafton             31/12 10.00-16.00

2019
Nyårsdagen             1/1 Stängt
Trettondagsafton       5/1 10.00-18.00
Trettondagen             6/1 10.00-18.00

 

P-HUSET: 00-24

Crêperie Bretagne

Nu kan du njuta av äkta, franska crêpes på Triangeln! Närmare bestämt på restaurang Crêperie Bretagne, precis innanför dörrarna när man kommer från Friisgatan. Restaurangen är byggd i en atmosfär som andas sjuttiotalets Paris. I köket står Nikkolina och Mojgan och lagar crêpes och galetter som doftar ljuvligt redan på avstånd. Välj mellan rustika bovete-galettes fyllda med t ex brieost, spenat, rökt lax, räkor eller crème fraiche. Om du har plats kvar i magen – prova en efterrättscrêpe med nutella, glass eller vad du nu råkar vara sugen på. Här finns även riktig espresso och en stor disk fylld av pajer, kakor, croissants, smörgåsar och... så mycket gott att det helt enkelt måste upplevas på plats.

Läs artikeln om Creperie Bretagne här.

Välkommen till Crêperie Bretagne på gatuplan!

Kontaktuppgifter
Adress:Crêperie Bretagne
S. Förstadsgatan 41
211 43 MALMÖ 
Telefon:040-630 70 30
E-mail:info@creperiebretagne.se 
Hemsida:www.creperiebretagne.se 
Facebook:Creperiebretagne 
Aktuella kampanjer
Erbjudanden

Här hittar du oss

Crêperie Bretagne

Våra butiker